Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO De ce a spus Traian Basescu acum 10 ani ca Marian Oprisan are o stare de urgenta la DNA

Adevărul Adevărul,
VIDEO De ce a spus Traian Basescu acum 10 ani ca Marian Oprisan are o stare de urgenta la DNA

Acest lucru se intampla in iulie 2005, cand judetul Vrancea a fost confruntat de un val de inundatii fara precedent. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, schimbare: de la costumul de presedinte, la uniforma de comandant de nava

Traian Basescu si-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook, odata ce a plecat de la Cotroceni. In locul fotografiei in care apare imbracat la costum, la pupitrul prezidential, acum apare un instantaneu in care poarta uniforma de comandant de nava.

Gobekli Tepe - Povestea celui mai vechi templu din lume sau cum ne pot uimi oamenii de acum 10.000 de ani

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum 10. 000 de ani. In sit-ul Gobekli Tepe au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, se pare, construit de vanatori-culegatori care nu cunosteau nici roata, nici scrierea, nici olaritul si nici nu practicau agricultura. Departe de a fi un mit, Gobekli Tepe a fost acceptat de specialisti, insa semnificatiile sale starnesc controverse si multi contesta schimbarile radicale propuse de noile descoperiri.

Atentat in Nigeria: cel putin 19 morti si 18 raniti dupa ce o bomba atasata pe un copil de 10 ani a explodat intr-o piata

Cel putin 19 persoane au murit sambata dupa ce o bomba atasata pe o fetita de 10 ani a explodat intr-o piata din Maiduguri, un oras din nord-estul Nigeriei, informeaza autoritatile locale citate de AFP.

O fetita de 10 ani s-a aruncat in aer intr-o piata din Nigeria: 19 persoane au murit

Un numar de 19 persoane au murit, sambata, dupa ce o fetita de 10 ani s-a aruncat in aer, intr-o piata din Maiduguri, Nigeria, relateaza The Telegraph. Explozia a avut loc in jurul pranzului,.

Atentat in Nigeria: O fetita de 10 ani s-a detonat intr-o piata, cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au murit sambata cand o bomba atasata pe o fetita de 10 ani a explodat intr-o piata din Maiduguri, un oras mare din nord-estul Nigeriei, informeaza politia locala, potrivit AFP.

Acord incheiat intre Cristian Tudor Popescu si fostul presedinte Traian Basescu, cu privire la caricaturi cu profetul Mohammed (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezvaluit un acord incheiat cu fostul presedinte Traian Basescu in urma cu 10 ani. Editorialistul a vorbit despre o intelegere la care a ajuns cu Traian Basescu in 2005.

Traian Basescu scoate de la naftalina fotografii de pe vremea cand era comandant de nava

Fostul presedinte Traian Basescu si-a schimbat fotografia de profil de pe pagina sa de Facebook cu o o poza veche, de pe vremea cand era comandant de nava.

Traian Basescu, nostalgic dupa perioada petrecuta pe nava: Ce imagini a postat fostul presedinte pe Facebook (FOTO)

Traian Basescu scoate de la naftalina imagini din perioada in care a fost comandant de nava. Fostul presedinte al Romaniei si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook, precum si coperta, cu imagini in.

RA-APPS i-a dat lui Traian Basescu o lista cu 7 oferte de resedinta

RA-APPS i-a transmis lui Traian Basescu o lista cu sapte case pe care sa le utilizeze ca resedinta, printre care apartamentul din Bulevardul Prezan unde l-a avut ca vecin pe Adrian Nastase, si doua vile in.

RA-APPS i-a propus lui Traian Basescu sapte locuinte, inclusiv apartamentul unde a fost vecin cu Adrian Nastase

RA-APPS i-a transmis lui Traian Basescu o lista cu sapte case pe care sa le utilizeze ca resedinta, printre care apartamentul din Bulevardul Prezan unde l-a avut ca vecin pe Adrian Nastase, si doua vile in Snagov, Guvernul spunand ca Basescu a refuzat unele dintre case si nu a raspuns pentru altele, potrivit agentiei Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )