Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Unde se gaseste cea mai ieftina carne de miel, cu trei zile inainte de Pasti. Stanele ofera reduceri mari si carne proaspata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Unde se gaseste cea mai ieftina carne de miel, cu trei zile inainte de Pasti. Stanele ofera reduceri mari si carne proaspata

In piete e forfota mare, insa cea mai buna afacere o fac cei care merg direct la stana. Acolo, mieii sunt pe alese si cu 20 la suta mai ieftini. Cum romanul tine la traditie, ciobanii estimeaza ca zilele acestea vor fi sacrificate peste 3 milioane de animale. continuă pe Hotnews

Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO]

Microsoft Office Lens este una dintre cele mai utile si eficiente aplicatii create de companie, iar acum o poti folosipe Android si iPhone. Microsoft Office Lens a fost o aplicatie exclusiva pentru Windows Phone, pana acum, si era un motiv suficient de bun pentru a alege aceste telefoane, daca aveai nevoie de un scanner portabil. [] Poate cea mai utila aplicatie Microsoft Office: Faci din telefon un scanner foarte bun [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1.

Romania a urcat pe locul 12 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din august 2008

Echipa nationala a Romaniei a urcat doua pozitii si se afla pe locul 12, cu 1. 086 de puncte, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii, joi, pe site-ul oficial al forului mondial, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din august 2008, cand erau pe locul 11.

Scandal financiar in Moldova, sau cum sa furi un miliard de dolari in cea mai saraca tara a Europei

Procurori anticoruptie, parlamentari si chiar detectivi financiari americani incearca de mai multe saptamani sa gaseasca urma unui miliard de dolari care s-a evaporat in Republica Moldova, un scandal bancar care risca sa destabilizeze cea mai saraca tara a Europei, scrie AFP.

Romania a urcat pe locul 12 in lume. E cea mai buna clasare din 2008 incoace

Reprezentativa Romaniei ocupa in luna aprilie cea mai inalta treapta in ierarhia mondiala din ultimii 6 ani si 8 luni.

TV5Monde este cea mai noua victima a hackerilor islamisti de la ISIS

Cei care prefera stirile internationale in limba franceza au fost dezamagiti aseara cand website-ul si pagina de Facebook a TV5Monde au cazut victime celor de la ISIS. Una dintre cele mai populare retele internationale de stiri in limba franceza, TV5Monde este offline. Atat pagina de Facebook, cat si website-ul au fost atacate de hackeri. Din [] TV5Monde este cea mai noua victima a hackerilor islamisti de la ISIS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Joia Mare: traditii. Ce simbolizeaza pasca rituala, cea mai importanta coptura a Pastelui, si cum o prepara gospodinele

De Joia Mare, traditiile spun ca se prepara cele mai importante copturi pascale: cozonacii cu mac si nuca si pasca cu branza. Pasca, cea mai importanta coptura rituala a Pastelui, se face din faina de grau de cea mai buna calitate, cernuta prin sita deasa si are, cel mai adesea, forma rotunda.

Biserica Sfantul Anton este cea mai veche din Bucuresti. Credinciosi din toata tara vin noua marti la rand pentru a se ruga la icoana facatoare de minuni

La cativa pasi de celebrul Han al lui Manuc se inalta frumoasa Biserica Sfantul Anton, cea mai veche din Bucuresti. Zidurile lacasului de cult par ocrotite de o forta divina, reusind de-a lungul vremii sa reziste in fata pericolelor.

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Municipiul Targu Jiu a castigat confruntarea cu orasul american Boston si a fost declarat Cea mai buna destinatie turistica in 2015

Foxnomad. com. Municipiul Targu Jiu a castigat detasat competitia Cea mai buna destinatie turistica in 2015, care a fost organizata de site-ul de promovare turisticafoxnomad. com. foxnomad. com. foxnomad. com. Astazi a fost anuntat rezultatul final, dupa ce votul s-a incheiat ieri. Site-ul de calatorii este administrat de bloggerul Anil Polat din Turcia si se bucura de mare popularitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )