Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu vinde brandul Simona Halep?

Adevărul Adevărul,
De ce nu vinde brandul Simona Halep?

In ultimii ani, Simona Halep a devenit cel mai important sportiv roman. Plecand de la performanta din 2008, atunci cand castiga Roland Garos la junioare, aceasta a continuat sa creasca in plan sportiv iar in 2013 intra in top 10 WTA. A inceput anul 2014 pe locul 7 WTA si in august a ajuns pe doi, dupa finala pierduta la Roland Garos. continuă pe Adevărul

Simona Halep nu ar mai reveni pe teren daca ar deveni mama. Vrea sa joace pana la 30 de ani

Simona Halep a dezvaluit ca isi propune sa mai joace tenis cel putin pana la 30 de ani, dar a preciz.

Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii

Simona Halep26 de ani) nu va urma modelulSerenei Williams, care a revenit anul acesta in turnee, la doar cateva luni dupa ce a nascut. Campioana noastra a marturisit ca isi doreste un copil.

ANALIZA Simona Halep e unica in tenisul feminin. De ce merita sa fie respectata si apreciata de romani

In urma cu patru ani, pe 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra in premiera in Top 10 WTA. Este singura care s-a mentinut fara intrerupere intre cele mai bune zece jucatoare ale lumii de atunci si pana acum.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Simona Halep a refuzat o oferta de 2 milioane de dolari

Simona Halep este in continuare fara sponsor tehnic si negociaza cu mai multe companii, dar tocmai a.

Tratamentul revolutionar pe care vrea Simona Halep sa-l faca ca sa scape de probleme

Simona Halep a ajuns la Cluj, a recunoscut ca urmeaza sa efectueze un tratament revolutionar, dar nu a dat de inteles ca va juca sambata, contra Canadei. Ma simt bine, insa mai am o durere la talpa. De.

Sorana Cirstea o desfiinteaza pe Simona Halep: Romania nu sta in ea

Sorana Cirstea a facut o declaratie incendiara, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, unde a spus ca Romania nu sta in Simona Halep, care rateaza meciul cu Canada din cauza unei accidentari, si ca poate.

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

Simona Halep, la un pas de a pierde doua milioane de dolari. Motivul este incredibil

Simona Halep poate pierde un contract de sponsorizare in valoare de doua milioane de dolari cu o firma de cosmetice din Statele Unite. Cauza ar fi politica manageriala a sportivei noastre, gestionata de Virginia.

Simona Halep, anunt trist pentru fani. A confirmat ca nu va participa la Fed Cup

Simona Halep si-a anuntat cu tristete fanii ca nu va putea juca weekend-ul acesta la Fed Cup fiindca inca nu si-a revenit complet dupa accidentarea de la Australian Open. Tenismena romanca, numarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )