Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIOLETA ALEXANDRU: Pentru somajul tehnic au fost facute plati de peste 4,8 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Pentru somajul tehnic au fost facute plati de peste 4,8 milioane de lei

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat vineri ca pentru somajul tehnic au fost facute plati de peste 4,8 milioane de lei pentru 1,3 milioane de beneficiari, iar cele mai multe au fost facute in Bucuresti, Cluj si Timis, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Gata suntem! S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie. Pentru toata tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat marti ca a fost incheiata expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie pentru intreaga tara. Astfel, aceasta da asingurari ca pensiile.

VIOLETA ALEXANDRU: Criza nu s-a terminat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune, intrebata fiind care este calendarul modificat al majorarii pensiilor dupa stabilirea procentului de 14, ca efectele crizei se vad in continuare in economie.

Primele imagini de la Ferma 2020 au fost facute publice. Ce face Mihaela Radulescu pe platoul de filmare

Pentru fanii emisiunii Ferma. Oraseni vs. Sateni asteptarea a luat sfarsit. Mihaela Radulescu si echipa de productie pot spune cand incepe cea mai asteptata confruntare intre vedetele de la oras si cele obisnuite cu traiul la tara. Primele imagini de la Ferma 2020 au fost facute publice Astfel, Mihaela Radulescu le-a permis fanilor ei sa .

Amenda primita de angajatorul muncitorilor indieni infectati cu COVID. Violeta Alexandru: Raportul a fost finalizat in 3 zile

Angajatorul muncitorilor indieni depistati pozitiv cu coronavirus a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 13. 500 de lei de catre ITM.

Stewardesa care timp de 2 luni a trait cu paine si apa intr-o inchisoare din Dubai. Motivul pentru care a fost inchisa

O stewardesa britanica de numai 23 de ani a trait o drama greu de imaginat pentru tinerele de varsta ei. Derrin Crawford a petrecut doua luni intr-o inchisoare din Dubai, timp in care a supravietuit doar cu paine si apa. Cum s-a ajuns la aceasta situatie, aflati in randurile de mai jos. Drama unei stewardese: .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )