Libnet.ro
UNICEF

08:45

Viorel Panaite, unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania, invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorel Panaite, unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania, invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe Wall-Street. ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Concurenta puternica pentru Posta Romana: Austrian Post a achizitionat integral Postmaster, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii postale

Grupul Austrian Post a preluat integral la inceputul acestei luni PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, si isi doreste sa se extinda semnificativ pe piata distributiei adresate unde lider este Posta Romana, odata cu liberalizarea serviciilor postale de la 1 ianuarie 2013, a anuntat joi, Andreas Dragosits, vicepresedinte al grupului austriac de servicii postale. Se actualizeaza.

Concurenta puternica pentru Posta Romana: Austrian Post a achizitionat integral PostMaster, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii postale

Grupul Austrian Post a preluat integral la inceputul acestei luni PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, si isi doreste sa se extinda semnificativ pe piata distributiei adresate unde lider este Posta Romana, odata cu liberalizarea serviciilor postale de la 1 ianuarie 2013, a anuntat joi, Andreas Dragosits, vicepresedinte al grupului austriac de servicii postale. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica. Se actualizeaza.

Traian Basescu, admiratorul Elenei Udrea: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din ultimii ani!

Mihai Gidea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei un video in care prezinta parerea lui Traian Basescu cu privire la Elena Udrea ca politician: Este unul dintre cele mai bune produse ale politicii din.

De ce este Florin Georgescu unul din cei performanti ministri de Finante? MFP are o rezerva de 6,3 mld euro

Florin Georgescu va ramane unul dintre cei mai performanti ministri de Finante, pentru ca are acum un buffer rezerva financiara) de 6,3 miliarde de euro, a apreciat, marti, premierul Victor Ponta. Daca domnul.

Unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Ardeal vine la Start-Up Wall-Street!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe Wall-Street. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri: invitat este unul dintre cei mai apreciati antreprenori din Ardeal.

Marinescu, ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila, 2,2 eurocenti pe minut, de 7 ori mai putin decat in 2003

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor65506;, a declarat marti presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu.

Presedintele ANCOM: Utilizatorii romani platesc in prezent unul dintre cele mai mici tarife din UE la telefonia mobila

Reglementarea pietei de telecomunicatii din ultimii 10 ani a redus tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile cu aproape 70% de la 9,72 eurocenti in 2003, la 3,07 eurocenti in 2012, consumul mediu crescand exponential cu 269% in acesti 10 ani, iar acest lucru a stimulat concurenta, a stimulat investitiile operatorilor in retele si a functionat in beneficiul utilizatorilor a declarat astazi presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), Catalin Marinescu, relateaza sursele de presa.

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cei cinci medici care candideaza in Prahova au 11 ...

Cei cinci medici care candideaza in Prahova au, in total, 11 locuinte, zece masini, mai multe conturi bancare, dar si datorii, cel mai bogat fiind medicul Ion Luchian, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din judet, iar cel mai sarac - un candidat PC, care nu are nici case, nici terenuri, potrivit Mediafax. Cinci medici si-au depus candidatura din partea ARD si USL in colegii din judetul Prahova pentru alegerile parlamentare. Astfel, sub sigla ARD vor candida: medicul de familie Simona .

Mai mult decat o baterie.

Cu multe idei bune si produse noi, Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor in produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. si la un pret accesibil! Bateriile Kludi imbina un design tineresc, reconfortant, cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu inalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism in .

Este lipsa de onestitate sa crezi in ceva doar pentru ca ai impresia ca iti este folositor. Cel mai cunoscut logician al secolului XX, despre religie

Bertrand Russell, filosof si matematician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura si unul dintre cei mai importanti logicieni ai secolului XX, vorbeste intr-o inregistrare din 1959 despre unul.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )