Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de. continuă pe Antena3

Dancila: Daca trece motiunea, voi lupta si mai mult, din Opozitie, sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila a declarat ca daca motiunea de cenzura va trece, din Opozitie va lupta si mai mult ca PSD sa castige prezidentialele si apoi sa revina la guvernare, informeaza.

VIORICA DANCILA: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are emotii in legatura cu votul asupra motiunii de cenzura. Preznta, duminica, la Vaslui, sefa Guvernului a anuntat ca dupa motiune va merge in Parlament pentu a .

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

LIDERUL PSD BIHOR: Viorica Dancila se va muta la Cotroceni si va numi noul premier

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca documentul motiunii de cenzura initiat de PNL are cel mai slab text ce a fost depus vreodata din 1990 incoace, doar cu sloganuri politice si fara cifre, el adaugand ca motiunea va fi respinsa la vot si Viorica Dancila va continua sa fie premier pana in 24 noiembrie, dupa care se va muta la Cotroceni.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea.

Viorica Dancila, mutare-soc inaintea motiunii de cenzura: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila da asigurari ca motiunea de cenzura nu va trece. Premierul spune ca scenariile opozitiei sunt nerealiste. PSD mizeaza pe negocierile cu parlamentarii lui Victor Ponta pe care spera sa-i aduca.

Melescanu, fara emotii la motiunea de cenzura: Politica se face pe voturi, ca si fotbalul pe goluri

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, considera ca ar fi mult mai bine pentru Romania ca Guvernul actual sa isi continue mandatul pana la capat si sa raspunda in fata alegatorilor la alegerile de an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )