Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volumul lucrarilor de constructii a crescut, ca serie bruta, in primele noua luni, cu 1,9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul lucrarilor de constructii a crescut, ca serie bruta, in primele noua luni, cu 1,9%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut pe total, ca serie bruta, cu 1,9%, in primele noua luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Productia industriala a crescut, ca serie bruta, cu 23% in septembrie

In luna septembrie 2016, productia industriala a crescut, ca serie bruta, fata de luna precedenta cu 23,0%, datorita cresterii industriei prelucratoare +26,5%) si industriei extractive +6,0%), iar productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a scazut cu 6,1%, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei.

Investitiile straine cu crescut cu 11,2% in primele noua luni, la 3,14 miliarde de euro

Investitiile straine directe in Romania au ajuns la 3,143 miliarde euro in primele noua luni din acest an, in crestere cu 11,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 3,9% in primele noua luni ale anului

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa) a crescut, in termeni nominali, cu 3,9% in primele noua luni din acest an comparativ cu perioada similara din 2015, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Importurile de gaze naturale au crescut 565,8% in primele noua luni ale anului

Importurile de gaze naturale utilizabile au ajuns, in primele noua luni ale acestui an, la 381,9 mii tep tone echivalent petrol), in crestere cu 565,8% fata de perioada similara din 2015, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Romgaz a extras in primele noua luni cu 26,6% mai putin gaz decat in aceeasi perioada a anului trecut, timp in care au crescut importurile din Rusia

Romgaz a extras in primele noua luni 3,03 miliarde metri cubi de gaze, cantitatea fiind cu 26,63% mai redusa fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei transmis BVB. Comparativ cu perioada similara a anului precedent, performantele societatii in primele noua luni ale anului 2016 au fost afectate in principal de diminuarea cu cca. 6% a cererii de consum a gazelor naturale pe piata din Romania, se mai arata in raport. Reamintim ca in timp ce scade productia Romgaz, cresc importurile de gaze din Rusia. Pentru aceasta iarna, este estimata o pondere a importurilor de 40% din consum.

Profitul net al Impact a crescut cu 273% in primele noua luni ale anului

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor a obtinut, in primele noua luni din acest an, un profit net de 27,9 milioane lei, in crestere cu 273% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a inregistrat profit net de 7,5 milioane lei, se arata intr-un comunicat al companiei, trimis Redactiei.

INS: Importurile de gaze au crescut cu 566% in primele noua luni

Romania a importat 381,9 mii tone de gaze echivalent petrol in primele noua luni din 2016, ceea ce inseamna o cantitate cu 565,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unor date transmise de INS. Aceleasi date arata ca in in timp ce importurile de gaze au crescut de cinci ori, productia nationala a scazut cu 13,5%. Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), a declarat recent ca importurile de gaze din Rusia ar putea creste in aceasta iarna pana la 40% din consumul national.

Afacerile IAR Ghimbav au urcat aproape 80 de milioane de lei in primele noua luni

Compania IAR Ghimbav, specializata in reparatii, lucrari de intretinere si modernizare a elicopterelor, a inregistrat in primele noua luni afaceri de 79,3 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, din care exporturile catre Asia au generat 8,5 milioane lei.

Teraplast a realizat, in primele noua luni, o cifra de afaceri consolidata in crestere cu 9,96%

Grupul Teraplast, producator de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor si procesator de PVC, a realizat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri consolidata de 310,9 milioane lei in crestere cu 9,96% fata de aceeasi perioada din 2015, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )