Libnet.ro
UNICEF

18:46

WTA Praga: Monica Niculescu si Raluca Olaru, in finala dupa ce le-au invins pe principalele favorite

Hotnews Hotnews,
 WTA Praga: Monica Niculescu si Raluca Olaru, in finala dupa ce le-au invins pe principalele favorite

Perechea Monica NiculescuRaluca Olaru, cap de serie numarul 4, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Praga, cu premii de $202. continuă pe Hotnews

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar .

Finala romaneasca si in proba de dublu la Praga

Monica Niculescu si Raluca Olaru s-au calificat, sambata, in finala probei de dublu a turneului WTA de la Praga, al doilea programat dupa intreruperea sezonului pe motiv de covid-19.

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

Niculescu si Olaru in semifinale la Praga

Jucatoarele Monica Niculescu si Raluca Olaru s-au calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga in proba de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )