Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ziua Portilor Deschise pentru Copii la MAI

B1 B1,
Ziua Portilor Deschise pentru Copii la MAI

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au pregatit de Ziua Portilor Deschise pentru Copii, organizata joi, tehnica din dotarea politistilor, doua elicoptere si multe surprize. Evenimentul are loc. continuă pe B1

SIMN 2018 Festivalul Muzicii Noi, festivalul portilor deschise

Aceasta se pare a fi fost prima grija, e drept importanta, a actualei conduceri a Saptamanii Internationale a Muzicii Noi. Anume aceea de a gazdui pe parcursul programelor de concert cat mai multe dintre tendintele componistice actuale, inclusiv pe cele de traditionala orientare.

Dieta vegana: este sau nu sanatoasa pentru copii

Expertii in nutritie nu stabilesc exact o varsta potrivita pentru a incepe o dieta vegana, dar au sugestii care pot ajutaparintii sa ia o decizie corecta cu privire la alimentatia copiilor lor.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum se folosesc corect desinentele pentru timpul mai mult ca perfect

Astaziincercam sa scapam de greselile pe care le facem cand folosim verbele la mai mult ca perfect. Este un timp al modului indicativ pe care il folosim foarte frecvent si de multe ori gresim formele.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )