Libnet.ro
UNICEF

00:07

10 milioane de dolari pentru 16 ani de puscarie

România Liberă România Liberă,
10 milioane de dolari pentru 16 ani de puscarie

Auoritatile din New York, au platot o despagubire de 10 milioane de dolari unui barbat care a fost inchis 16 ani pentru o crima pe care nu a comis-o, a anuntat avocatul acestuia . continuă pe România Liberă

SUA ofera recompense de 30 de milioane de dolari pentru liderii unei retele teroriste

Statele Unite au anuntat ieri ca va oferi recompense in valoare de 30 de milioane de dolari in schimbul informatiilor despre reteaua terorista Haqqani, cu sediul in Pakistan si care intretine legaturi cu Al-Qaida, acuzata de Washington ca a organizat zeci de atacuri in Afganistan.

RECOMPENSA: 30 de milioane de dolari pentru prinderea liderilor retelei Haqqani

SUA ofera 30 de milioane de dolari pentru informatii despre reteaua terorista Haqqani, care ar fi organizat zeci de atacuri in Afganistan si are legaturi cu Al-Qaida.

Asociatia ALS a strans aproape 23 milioane dolari in urma provocarii galetii cu gheata

Asociatia ALS a reusit sa stranga prin intermediul provocarii galetii cu gheata, ce a devenit virala prin participarea a numeroase personalitati din intrega lume, aproximativ 23 milioane dolari, de 12 ori.

FOTO Noua Barbie umana are doar 16 ani: Barbatilor le plac mainile mele

Curentul Barbie a adus o alta papusa umana in atentia publicului. Fata are doar 16 ani si este, spune ea, cea mai reala dintre toate.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

Venituri de 16 milioane lei pentru Avioane Craiova

Compania Avioane Craiova are un buget de venituri si cheltuieli aprobat pentru acest an cu venituri totale estimate de 16. 000 lei, potrivit deciziei de ieri a Executivului. Cheltuielile totale se ridica tot la 16. 000 lei.

Pilotul Max Verstappen, in varsta de 16 ani, a semnat cu Toro Rosso pentru sezonul viitor de F1: Va fi cel mai tanar pilot care va lua startul intr-un GP

Pilotul olandez Max Verstappen a semnat un contract cu scuderia Toro Rosso pentru viitorul sezon de Formula 1, urmand sa-l inlocuiasca pe francezul Jean-Eric Vergne. Echipa italiana a anuntat ca tanarul pilot.

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )