Libnet.ro
UNICEF

06:30

10.000 de romani au refuzat, astazi, vaccinarea cu serul AstraZeneca

Antena3 Antena3,
10.000 de romani au refuzat, astazi, vaccinarea cu serul AstraZeneca

In acest moment, in Romania, 10. 000 de persoane au refuzat vaccinarea cu serul AstraZeneca. Dupa tot acest scandal legat de tarile care au suspendat acel lot cu probleme, romanii se gandesc de doua ori daca sa se mai vaccineze cu vaccinul producatorului anglo-suedez. continuă pe Antena3

Norvegia suspenda vaccinarea cu serul AstraZeneca-Oxford

Autoritatle sanitare norvegiene au anuntat joi ca suspenda din precautie vaccinarea cu vaccinul impotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford, urmand exemplul Danemarcei, care a luat o decizie similara, din cauza unor temeri legate de formarea unor cheaguri de sange la persoane vaccinate cu acest vaccin, relateaza AFP.

9.000 de romani s-au retras de la vaccinarea cu serul AstraZeneca

000 de romani din 200. 000 inscrisi s-au retras de la vaccinare, vineri, pana la ora 11:00, dupa ce mai multe tari din Europa au suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca, suspendata in Romania

Vaccinarea cu serul AstraZeneca va fi supendata in Romania pentru cel putin o saptamana. Premierul Florin Citu a facut anuntul joi seara, dupa ce mai multe state au luat decizia de a opri vaccinarea cu acest ser in urma unor suspiciuni ca ar duce la efecte secundare grave. Este vorba despre cheaguri de sange fatale.

CNCAV: Doar 4,5% din persoanele inscrise la vaccinarea cu serul AstraZeneca s-au retras Au fost situatii in care oamenii inscrisi si-au schimbat optiunea si pentru celelalte tipuri de vaccin

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, vineri, ca din cele 200. 000 persoane inscrise la imunizarea cu serul AstraZeneca doar 9. 000 s-au retras, ad.

EMA a stabilit ca moartea infirmierei austriece nu este legata de vaccinarea cu serul Astrazeneca

O noua ancheta nu a stabilit nicio legatura intre vaccinul covid-19 AstraZeneca si moartea unei infirmiere austriece vaccinate cu acest vaccin, anunta Agentia Europeana a Medicamentului EMA), .

Italia a suspendat vaccinarea cu serul AstraZeneca

Agentia italiana a Medicamentului a suspendat vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca dupa ce au aparut probleme de coagulare a sangelui la unii pacienti. O decizie similara a fost luata si de Norvegia si.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca, supendata pe rand in noua tari europene

Dupa ce s-au raportat mai multe adverse grave in legatura cu administrarea dozelor dintr-un anumit lot al vaccinului AstraZeneca, Agentia italiana pentru Medicamente AIFA) a decis sa interzica utilizarea acestui lot pe intreg teritoriul national, ca masura de precautie.

Coreea de Sud a aprobat vaccinarea cu serul AstraZeneca a persoanelor peste 65 de ani

Coreea de Sud va extinde vaccinarea la persoanele cu varsta de 65 de ani cu vaccinul coronavirus AstraZeneca pentru a-si spori campania de imunizare, a declarat joi premierul Chung Sye-kyun intr-o sedinta guvernamentala.

Florin Citu, dupa ce mai multe state europene au oprit vaccinarea cu AstraZeneca: Lotul cu probleme nu exista in Romania

Vaccinarea cu serul AstraZeneca a fost oprita in mai multe state din Europa, dupa ce s-au constatat mai multe probleme, in urma adiministrarii produsului creat de compania britanica. Potrivit premierului Citu, i.

Marturia cutremuratoare a unui barbat vaccinat cu serul AstraZeneca: Am simtit ca-mi plesneste ceva la cap. Ma tem pentru cineva in varsta

Dozele de vaccin anti coronavirus de la Astra Zeneca, din lotul blocat, au ajuns si in judetul Olt. Un barbat a fost vaccinat cu o doza din acest vaccin si dezvaluie ce reactii adverse a avut. Oficialii insista ca nu exista legatura de cauzalitate. Marturia barbatului vaccinat cu ser din lotul retras Barbatul s-a vaccinat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )