Libnet.ro
UNICEF

08:45

2021, anul catastrofelor naturale, multe puse pe seama schimbarilor climatice INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
2021, anul catastrofelor naturale, multe puse pe seama schimbarilor climatice INFOGRAFIE

Intr-un an in care una dintre cele mai asteptate reuniuni internationale la nivel inalt a fost conferinta ONU privind schimbarile climatice COP26), desfasurata la Glasgow in perioada 31 octombrie - 12 noiembrie, dezastrele naturale - unele dintre ele cauzate de evenimente meteorologice extreme puse de specialisti pe seama incalzirii globale - au continuat sa provoace numeroase victime si daune materiale considerabile. continuă pe Adevărul

PARALELA 45: 2021, anul vacantelor exotice

Agentiile de turism fac rezumatul unui an inca profund impactat de pandemie si de starea de incertitudine. Cu toate ca turistii romani au calatorit mai mult in strainatate fata de anul anterior, cifrele sunt departe de realizarile de dinainte de pandemie, se arata intr-un comunicat de presa.

Retrospectiva sportiva. 2021, anul in care au stralucit Glinta si Popovici, canotorii si Ana Maria Popescu

Canotajul, natatia, scrima si halterele au oferit rezultate marcante pentru sportul romanesc in 2021, an in care competitiile s-au desfasurat in continuare sub efectul pandemiei de coronavirus.

2021 Anul in care criptomonedele au devenit mainstream

Anul acesta a fost unul de cartea recordurilor pentru criptomonede a caror capitalizare totala de piata a depasit pentru scurt timp in luna noiembrie pragul de 3 trilioane de dolari, o suma mai mare decat PIB-urile Frantei, Italiei, Canadei sau al Coreei de Sud in 2021, relateaza CNBC, citata de Hotnews.

2021: Anul in care criptomonedele au devenit mainstream. Cum au ajuns bitcoin, ether, dogecoin si altele sa valoreze mai mult decat PIB-ul Frantei

Anul acesta a fost unul de cartea recordurilor pentru criptomonede a caror capitalizare totala de piata a depasit pentru scurt timp in luna noiembrie pragul de 3 trilioane de dolari, o suma mai mare decat PIB-urile Frantei, Italiei, Canadei sau al Coreei de Sud in 2021, relateaza CNBC.

2021: Anul Elon Musk. Postarile prin care cel mai bogat om al planetei a manipulat pietele, fara sa pateasca nimic

Elon Musk a fost desemnat drept Personalitatea Anului 2021 de prestigioasa revista Time, in parte datorita impactului sau asupra pietelor financiare. insa postarile controversate ale celui mai bogat om din lume au dus adesea la miscari masive pe bursele traditionale si noile platforme de tranzactionare a criptomonedelor, atragand critici aprinse si acuzatii de manipulare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )