Libnet.ro
UNICEF

05:00

2021: Anul in care criptomonedele au devenit mainstream. Cum au ajuns bitcoin, ether, dogecoin si altele sa valoreze mai mult decat PIB-ul Frantei

Hotnews Hotnews,
 2021: Anul in care criptomonedele au devenit mainstream. Cum au ajuns bitcoin, ether, dogecoin si altele sa valoreze mai mult decat PIB-ul Frantei

Anul acesta a fost unul de cartea recordurilor pentru criptomonede a caror capitalizare totala de piata a depasit pentru scurt timp in luna noiembrie pragul de 3 trilioane de dolari, o suma mai mare decat PIB-urile Frantei, Italiei, Canadei sau al Coreei de Sud in 2021, relateaza CNBC. continuă pe Hotnews

2021 Anul in care criptomonedele au devenit mainstream

Anul acesta a fost unul de cartea recordurilor pentru criptomonede a caror capitalizare totala de piata a depasit pentru scurt timp in luna noiembrie pragul de 3 trilioane de dolari, o suma mai mare decat PIB-urile Frantei, Italiei, Canadei sau al Coreei de Sud in 2021, relateaza CNBC, citata de Hotnews.

Horoscop 30 decembrie 2021. Zodia care incheie anul cu o problema

Planeta comunicarii, Mercur, se intalneste astazi cu Pluto, planeta transformarilor profunde, in zodia Capricorn. Acest context poate aduce discutii intense, o mare putere de convingere, dar si posibilitatea de a afla unele secrete. Horoscop zilnic 30 decembrie Recomandare! Cititi horoscopul atat pentru zodie, cat si pentru semnul de ascendent. Horoscop Berbec Ascendent Berbec Este o .

Retrospectiva sportiva. 2021, anul in care au stralucit Glinta si Popovici, canotorii si Ana Maria Popescu

Canotajul, natatia, scrima si halterele au oferit rezultate marcante pentru sportul romanesc in 2021, an in care competitiile s-au desfasurat in continuare sub efectul pandemiei de coronavirus.

Horoscop 31 decembrie 2021. Zodia care isi duce planurile la sfarsit in ultima zi a anului

Horoscop 31 decembrie 2021. in ultima zi a anului ne aflam sub auspiciile unui sextil intre Marte si Saturn. Acest aspect ne ofera seriozitate si maturitate in actiuni. Ne ajuta sa ne ducem la bun sfarsit planurile propuse pentru acest final de an. Totodata, ne putem stabili rezolutii indraznete si practice pentru anul ce vine.

PARALELA 45: 2021, anul vacantelor exotice

Agentiile de turism fac rezumatul unui an inca profund impactat de pandemie si de starea de incertitudine. Cu toate ca turistii romani au calatorit mai mult in strainatate fata de anul anterior, cifrele sunt departe de realizarile de dinainte de pandemie, se arata intr-un comunicat de presa.

2021, anulin care s-au construit cei mai putini kilometri de autostrada

30 de kilometri de autostrazi au fost inaugurati in 2021 in Romania. Tot in acest an, au avut loc si cateva inaugurari de centuri ocolitoare care au fost incepute cu ceva timp in urma.

2021, anul catastrofelor naturale, multe puse pe seama schimbarilor climatice INFOGRAFIE

Intr-un an in care una dintre cele mai asteptate reuniuni internationale la nivel inalt a fost conferinta ONU privind schimbarile climatice COP26), desfasurata la Glasgow in perioada 31 octombrie - 12 noiembrie, dezastrele naturale - unele dintre ele cauzate de evenimente meteorologice extreme puse de specialisti pe seama incalzirii globale - au continuat sa provoace numeroase victime si daune materiale considerabile.

2021: Anul Elon Musk. Postarile prin care cel mai bogat om al planetei a manipulat pietele, fara sa pateasca nimic

Elon Musk a fost desemnat drept Personalitatea Anului 2021 de prestigioasa revista Time, in parte datorita impactului sau asupra pietelor financiare. insa postarile controversate ale celui mai bogat om din lume au dus adesea la miscari masive pe bursele traditionale si noile platforme de tranzactionare a criptomonedelor, atragand critici aprinse si acuzatii de manipulare.

S-au dat bani de la stat in 2021, multi: care au fost domeniile privilegiate, dar judetele

In Romania, exista o serie importanta de subventii de la stat pentru un numar mare de domenii. Autoritatile incearca sa ajute o sumedenie de persoane fizice, dar mai ales firme mai mici.

Anul 2021 a fost crunt pentru firme: s-au inchis societati pe banda rulanta

Anul care sta sa se incheie nu a fost unul foarte benefic pentru mediul de afaceri din tara noastra. Antreprenorii au resimtit din plin efectele multiplelor crize care au macinat economia, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )