Libnet.ro
UNICEF

00:07

25.000 de cazuri de covid in Romania. Ce ne asteapta mai curand decat ne asteptam, avertismentul crunt

Playtech Playtech,
25.000 de cazuri de covid in Romania. Ce ne asteapta mai curand decat ne asteptam, avertismentul crunt

Suntem pe final de an, iar predictiile specilistilor cu privire la valul 5 sunt tot mai sumbre. Ramane neclar daca varianta Omicron cauzeaza o boala mai putin severa. Dar chiar daca acest lucru este adevarat, spitalele ar putea fi in continuare coplesite de numarul mare de cazuri. Valul 5 de pandemie este mult mai aproape, . continuă pe Playtech

OMS avertizeaza asupra unui tsunami de cazuri Covid

Expertii OMS au atras atentia asupra unui tsunami de cazuri de Covid-19. Aproape 900. 000 de cazuri au fost detectate in medie in fiecare zi in intreaga lume intre 22 si 28 decembrie. Mai multe tari ale lumii au inregistrat infectari record in ultimele 24 de ore, inclusiv Statele Unite, Australia si multe din Europa. La .

Robert Lewandowski, mai bun decat Messi si Ronaldo

Robert Lewandowski a fost rugat recent sa isi exprime opinia referitor la cel mai bun fotbalist al lumii in acest moment, fiind pus sa aleaga intre Messi si Ronaldo. Raspunsul sau nu a fost lipsit de modestie, spunand ca el este cel mai bun. De asemenea, el a pus sub semnul intrebarii decizia Ballon dOr .

Protocolul elvetian de profilaxie dentara GBT (Guided Biofilm Theraphy) mai mult decat un detartaj si airflow

Protocolul Guided Biofilm Theraphy GBT) este o procedura de mare succes in profilaxia dentara. Tehnologia elvetiana de ultima generatie indeparteaza biofilmul dentar in proportie de 100% intr-un mod cat mai confortabil pentru pacient. Prin intermediul procedurii de igienizare Guided Biofilm Theraphy GBT Terapia Ghidata a Biofimului) dezvoltat de catre prestigioasa companie elvetiana EMS, pacientul .

ADRIAN PISTOL: Varful valului 5 ar putea veni mai devreme decat cel anterior

Seful Centrului National pentru Supravegherea si Controlul Bolilor, medicul Adriana Pistol, spune ca este posibil ca varful valului 5 sa se inregistreze intr-un timp mai scurt decat in valul anterior, cu peste 25. 000 de cazuri pe zi, iar tulpina Omicron sa se transmita la nivel comunitar pana la sfarsitul lunii ianuarie, devenind astfel dominanta. Totodata, specialistul afirma cu sistemul sanitar va fi cel mai probabil suprasolicitat, fiind afectat si de gradul mare de absenteism, potrivit Digi24.

PISTOL: Posibil ca varful valului Omicron sa fie atins mai repede decat in cazul variantei Delta

Seful Centrului National pentru Supravegherea si Controlul Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, a apreciat ca este posibil ca varful valului pandemic generat de varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 sa fie atins mai repede decat in cazul Delta.

Surse: PNL a obtinut la negocierile cu PSD 18 prefecti, cu un prefect mai mult decat ii revenea prin algoritmul stabilit initial

Impartirea posturilor de prefecti ar fi fost deja transata in coalitia de guvernare, PNL reusind sa obtina la negocierile cu PSD un numar de 18 prefecturi, cu un prefect mai mult decat ii revenea prin .

INSP: Pana pe 26 decembrie - 25 de cazuri COVID cu varianta Omicron

Institutul National de Sanatate Publica informeaza marti ca, pana la data de 26 decembrie, au fost confirmate in Romania 25 de cazuri COVID cu varianta Omicron.

Record de cazuri Covid in Franta - aproape 180.000 intr-o singura zi, dar putine decese

Franta a confirmat marti 179. 807 de noi cazuri Covid intr-o singura zi, inregistrand un nou record de la debutul pandemiei, dar numarul deceselor este scazut in comparatie cu numarul infectarilor.

Accesoriul cu care umbla fata lui Gigi Becali pe strada. Costa mai mult decat o masina

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a avut o aparitie extrem de luxoasa in Capitala. Alexandra are mare grija la felul in care se imbraca, iar opulenta este un cuvant care o caracterizeaza. Chiar inainte de sarbatori, ea a avut o aparitie remarcabila in Capitala, purtand haine scumpe si un accesoriu care costa mai mult .

SUA raporteaza un numar record de noi cazuri Covid-19: peste 512.000 intr-o singura zi, cel mai mare de la debutul pandemiei

SUA au inregistrat marti un record de cazuri noi confirmate intr-o singura zi, respectiv 512. 553, ceea ce reprezinta cel mai mare bilant zilnic de la debutul pandemiei de Covid-19, conform datelor centralizate de Johns Hopkins University.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )