Libnet.ro
UNICEF

21:45

Actorul Christopher Plummer, celebru pentru rolul din Sunetul muzicii, a murit la 91 de ani

Hotnews Hotnews,
 Actorul Christopher Plummer, celebru pentru rolul din Sunetul muzicii, a murit la 91 de ani

Christopher Plummer, veteranul actor canadian premiat cu Oscar, cu o cariera de peste sapte decenii, care a inclus pelicule precum Sunetul muzicii, Omul care voia sa fie rege sau Pentru toti banii din lume, a incetat din viata, la varsta de 91 de ani, informeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Actorul Christopher Plummer, legendar in The Sound of Music, a murit la varsta de 91 de ani

Actorul Christopher Plummer, originar din Canada, care a jucat in The Sound of Music si Beginners, a murit, vineri dimineata, in locuinta sa din Connecticut, la varsta de 91 de ani, anunta Variety.

Legendarul actor din Sunetul muzicii a murit. Christopher Plummer a incetat din viata la varsta de 91 de ani

Este doliu in lumea filmului. Celebrul actor Christopher Plummer a murit la varsta de 91 de ani. Starul a intrat in istoria cinematrografiei dand viata tatalui din Sunetul muzicii. Starul a decedat vineri di.

A murit marele actor Christopher Plummer

Legendarul actor Christopher Plummer, in varsta de 91 de ani, a murit vineri dimineata la domiciliul sau din Connecticut.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele pentru eliberarea din functie a zece magistrati de la mai multe tribunale din tara, ca urmare a pensionarii. Astfel, potrivit Administratiei.

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an printre care se numara: Tyga, Dimitri Vegas and Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami si Ummet Ozcan B2B Brennan Heart.

Mutatiile Sars-Cov 2 - provocari pentru vaccinurile din piata

Tulpinile britanica, sud-africana si braziliana, care cunosc mai multe mutatii, au dat o noua dimensiune pandemiei. in acest moment, marile companii din domeniul sanatatii efectueaza studii multiple pentru a vedea daca noile mutatii afecteaza eficacitatea vaccinurilor anti-Covid 19. Pentru studierea eficienta a mutatiilor si pentru preintampinarea altora, este necesara secventierea pe scara larga a rezultatelor testelor pozitive.

EXCLUSIV Suspiciuni de viciere a inscrierii IMM-urilor pentru finantarile din cadrul Masurii 3 Claudiu Nasui spune ca a vorbit cu premierul si va cere o investigatie

Modul in care arata listele preliminare cu aplicantii la granturile de investitii din cadrul Masurii 3 destinat IMM-urilor ridica mari semne de intrebare, lucru observat inclusiv de catre cei interesati sa obtina aceste finantari cuprinse intre 50. 000 euro si 200. 000 euro. Potrivit informatiilor HotNews. ro, exista suspiciuni ca a fost viciat procesul de depunere a proiectelor si ca a fost influentat modul in care arata listele, in conditiile in care alte persoane in afara de administartori ar fi avut acces la datele de pe platforma de inscriere. HotNews. ro l-a contactat pe ministrul economiei, Claudiu Nasui, pentru a solicita explicatii. Acesta a spus ca va discuta cu STS si va cere o investigatie, un audit al platformei.

Germania relaxeaza regulile de acordare a vizei pentru opozitia din Belarus

Germania simplifica regulile de acordare a vizei de intrare pentru membrii opozitiei din Belarus, informeaza joi publicatia Suddeutsche Zeitung, potrivit dpa, citat de News.

Cazul bebelusului mort dupa botez: Preotul este cercetat penal pentru ucidere din culpa Primele indicii in urma necropsiei

Preotul care a oficiat botezul bebelusului de o luna si jumatate care a murit apoi, la Suceava, a dobandit calitatea de suspect in dosarul de ucidere din culpa deschis initial in rem. Monitorul de Suceava scrie ca asfixia cu lichid patruns in plamani prinde contur si in urma autopsiei.

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )