Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adidas isi vinde cea mai cunoscuta marca, rivala a Nike, cu 1 miliard de euro

Adevărul Adevărul,
Adidas isi vinde cea mai cunoscuta marca, rivala a Nike, cu 1 miliard de euro

Producatorul german de echipamente sportive Adidas AG a anuntat marti ca a decis sa vanda unul dintre cele mai cunoscute branduri ale sale, la 15 ani dupa ce a cumparat producatorul american de articole sportive pentru a putea concura mai bine cu rivalul Nike Inc. continuă pe Adevărul

Cea mai batrana mama din Romania, executata silit de ANAF. Ce suma datoreaza Adriana Iliescu statului roman

Adriana Iliescu, cunoscuta ca fiind cea mai batrana mama din Romania, are parte de o noua lovitura a sortii. Dupa ce s-a luptat in instanta cu rudele ei, in mai multe procese, a primit o instiintare de executare silita din partea Administratiei Finantelor Publice sector 6.

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

EUROSTAT: Romania, Cehia, Croatia si Ungaria, cea mai mare crestere din UE a cumparaturilor online

Shopping-ul online continua sa se extinda la nivelul UE, iar in ultimii cinci ani cea mai mare crestere a cumparaturilor online in randul utilizatorilor de internet a fost inregistrata in Romania 27 puncte procentuale - pp), Cehia si Croatia ambele cu 25 pp) si Ungaria 23 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Florin Citu: Aceasta este cea mai rapida revenire a economiei din istorie

Performanta economiei romanesti spulbera estimarile apocaliptice din 2020, a scris ieri, pe Facebook, premierul Florin Citu. Acesta a spus ca aceasta este cea mai rapida revenire a economiei noastre din istorie si ca anul 2021 va fi anul reformelor si al investitiilor pentru a corecta 30 de ani de amanari si populism.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in ultimul trimestru din 2020

In ultimele trei luni din 2020, tara noastra a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din Uniunea Europeana, inregistrand o crestere de 5,3% fata de al treilea trimestru, in timp ce, la nivelul UE, PIB-ul a scazut cu 0,4%.

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Cea mai sexy soferita de TIR din tara, despre patrioti si diaspora. Ne sfasiem intre noi spre satisfactia celor care ne vor dezbinati

Diana Stoian, votata anul trecut ca fiind cea mai sexy soferita de TIR, are pe Trucker girls o postare cu titlul Romania sfasiata, in care vorbeste despre un subiect incitant - Diaspora.

Imagini incredibile de pe Transalpina. Zapada de doi metri inaltime pe cea mai inalta sosea din tara VIDEO

Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a fost acoperita de un strat consistent de zapada, in urma unui viscol puternic. Drumul nu se mai vedea, iar circulatia a fost imposibila. Angajatii de la Drumurile Nationale au intervenit cu utilaje pentru a indeparta zapada.

Tort pentru indragostiti, cea mai delicioasa reteta a zilei. Cum se prepara corect, de fapt

Daca inca mai ai timp, poti sa pregatesti ceva pe ultima suta de metri. Un tort pentru aceasta zi deosebita a iubirii e tot ceea ce ai nevoie. Dragostea trece prin stomacul multora, asa ca o astfel de surpriza iti aduce si alte beneficii. Reteta pentru tort: desertul potrivit pentru Ziua indragostitilor Daca intalnirea voastra .

Top UE: Romania- cea mai mare crestere a gradului de utilizare a comertului online

Romanii au inceput sa utilizeze masiv comertul online pe fondul pandemiei de coronavirus COVID-19, dar mai este loc mult de crestere a numarului de cumparatori pe internet, conform datelor publicate, miercuri, de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )