Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adrian Tutuianu, atac dur la Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx a PSD

Antena3 Antena3,
Adrian Tutuianu, atac dur la Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx a PSD

Liviu Dragnea este atacat cu doar doua zile inainte de sedinte Comitetului Executiv al PSD. Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, ii reproseaza lui Dragnea plecarea sa din Guvern, la numai . continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, atac la Dragnea inainte de CEX: Probabil era nemultumit ca eram foarte vizibil, apreciat la MAPN

Inainte de sedinta Comitetului Executiv de luni, senatorul PSD Adrian Tutuianu, fost ministru al Apararii, il ataca pe Liviu Dragnea. intr-un interviu acordat Columna TV, Adrian Tutuianu il invinovateste pe Dragnea pentru plecarea sa din minister, spunand ca liderul social-democratilor era deranjat de vizibilitatea si aprecierea sa in cadrul institutiei.

Adrian Tutuianu, atac la adresa lui Liviu Dragnea: Probabil era nemultumit pentru ca eram foarte vizibil si apreciat

Fostul ministru la Apararii, Adrian Tutuianu, lanseaza un atac la adresa lui Liviu Dragnea, sustinand ca liderul PSD este vinovat pentru plecarea sa din minister. intr-un interviu acordat.

Liviu Dragnea a fost audiat in mare secret la DNA inainte de Craciun: in ce dosar a fost citat liderul PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut o noua intalnire cu procurorii anticoruptie, chiar inainte de Craciun. Jurnalistii de la Adevarul arata ca liderul PSD, alaturi de Victor Ponta,.

Liviu Dragnea, audiat la DNA Ploiesti inainte de Craciun. De ce a fost citat de procurori liderul PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns la DNA Ploiesti inainte de Craciun alaturi de Victor Ponta, Dan Nica si Constantin Boscodeala.

Catalin Ivan, critici la adresa sefului PSD si previziuni: In CEX-ul de maine ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea. 2018 va fi anul in care ne vom desparti de el

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris, duminica, peFacebook, ca el considera ca in Comitetul Executiv de luni ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea, in contextul in care s-a ales praful din programul de guvernare pe care l-au votat romanii in decembrie 2016. Acesta mai scrie ca anul 2017 a fost anul in care Dragnea a incercat sa puna mana pe puterea absoluta in Romania, sa scape de dosarele penale, sa-si puna agoniseala din fapte evidente de coruptie la adapost, sa scape de orice urma de opozitie din partid si, practic, sa-si asigure libertatea, indiferent de costuri. In final, europarlamentarul subliniaza ca Un CEX statutar si responsabil ar fi trebuit sa-i ceara demisia lui Liviu Dragnea si sa organizeze de urgenta Congres Extraordinar. Nu se va intampla insa. Cu toate acestea, mai spune el, 2018 va fi anul in care ne vom desparti de Liviu Dragnea.

Avocata lui Liviu Dragnea, anunt MAJOR in Dosarul TEL DRUM

Avocata lui Liviu Dragnea in Dosarul Tel Drum, Maria Vasii, sustine ca exista in acest dosar un important personaj politic, fost membru in Guvern, care prin declaratiile pe care le-a dat.

S-A TERMINAT! Avocata lui Liviu Dragnea, anunt MAJOR in Dosarul TEL DRUM

Avocata lui Liviu Dragnea in Dosarul Tel Drum, Maria Vasii, sustine ca exista in acest dosar un important personaj politic, fost membru in Guvern, care prin declaratiile pe care le-a dat.

Liviu Dragnea: Majorarile salariale din Sanatate au redus plecarile medicilor din tara

Liviu Dragnea sustine pe contul sau de Facebook ca, datorita majorarilor salariale din Sanatate, mai putini medici s-au orientat spre clinici din strainatate in 2017.

Anuntul facut de Liviu Dragnea privind majorarile salariale din sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, pe Facebook, ca majorarile salariale din sanatate au redus semnificativ plecarile medicilor din Romania, afirmand ca este una din cele mai.

Liviu Dragnea si Victor Ponta, audiati ca martori, la DNA Ploiesti, in dosarul lui Zgonea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si fostul prim-ministru Victor Ponta au fost audiati la DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis in judecata pe data de 3 ianuarie, anunta Ziarul Incomod. In aceeasi cauza au fost audiati si Dan Nica si Constantin Boscodeala, toti patru avand calitatea de martori in dosar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )