Libnet.ro
UNICEF

22:45

Afectiunea banala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Antena3 Antena3,
Afectiunea banala care omoara mai multi oameni decat cancerul

In lume mor in fiecare an mai multi oameni din cauza septicemiei decat a cancerului. Numarul deceselor cauzate de aceasta afectiune comuna este mult mai mare decat se credea initial, circa 20% din oamenii care mor o fac in urma unui soc septic. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Un consilier al primarului din Tg. Mures spune ca mai multi cetateni au cerut referendum local pe propunerea lui Florea ca statul sa decida cine face copii: Se analizeaza

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a declarat ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu responsabilitatea nasterii unui copil.

Mai multi locuitori din Tg. Mures ar vrea referendum local pentru propunerea primarului legata de cine poate face copii

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a anuntat, joi seara, ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Rouhani: imbogatim mai mult uraniu decat o faceam inainte de acordul nuclear

Iranul imbogateste mai mult uraniu acum decat o facea inainte de acordul nuclear semnat cu marile puteri ale lumii in 2015, a declarat joi presedintele iranian Hassan Rouhani, intr-un discurs televizat, potrivit Reuters.

Guvernul a eliberat din functie mai multi subprefecti

Guvernul a decis eliberarea din functie a mai multor subprefecti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )