Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba: Un autocar al Regimentului 30 Garda a fost implicat intr-un accident rutier. Un subofiter si-a pierdut viata

B1 B1,
Alba: Un autocar al Regimentului 30 Garda a fost implicat intr-un accident rutier. Un subofiter si-a pierdut viata

Un subofiter a decedat miercuri in urma unui accident in care a fost implicat un autocar al Regimentului 30 Garda, potrivit unui comunicat al ministerului Apararii Nationale. Accidentul s-a produs in jurul orei. continuă pe B1

FOTO VIDEO Accident grav in Alba: un subofiter al Regimentului 30 Garda a murit. Autocarul in care se afla a fost lovit de o cisterna

Un subofiter din cadrul Regimentului 30 Garda a murit miercuri dupa-amiaza intr-un accident rutier produs pe DN1 in judetul Alba. O autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit autocarul in care se afla victima.

Un subofiter al Regimentului 30 Garda a murit dupa ce autocarul in care se afla a fost lovit violent de o autocisterna

Un subofiter al Regimentului 30 Garda a murit dupa ce autocarul in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri, la iesirea din localitatea Teius, judetul Alba.

FOTO VIDEO Accident grav in Alba: un subofiter de 34 de ani de la Regimentul Garda a murit. Autocarul in care se afla a fost lovit de o cisterna

Un subofiter din cadrul Regimentului 30 Garda a murit miercuri dupa-amiaza intr-un accident rutier produs pe DN1 in judetul Alba. O autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit autocarul in care se afla victima.

UPDATE: Un autocar plin cu militari, implicat intr-un accident rutier la Alba Iulia. Una dintre victime a decedat

Un autocar al Regimentului 30 Garda a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri dupa-amiaza, la iesirea din localitatea Teius, judetul Alba.

Dani Otil, implicat intr-un accident la raliu FOTO

Sfarsitul de saptamana i-a adus lui Dani Otil ceva probleme, asta dupa ce moderatorul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, aflat in vacanta, a fost implicat intr-un accident la raliu, scrie a1. ro. Aflat la.

Alba: Militarul ranit grav intr-un accident pe DN1 a decedat

Un militar al Regimentului 30 Garda ranit grav intr-un accident produs miercuri pe DN1 la iesirea din Teius spre Alba Iulia a decedat in pofida manevrelor de resuscitare efectuate de catre echipajul SMURD prezent la fata locului.

Autocar romanesc implicat intr-un accident in Marea Britanie. Sase oameni au ajuns la spital

Sase romani au fost raniti intr-un accident de autocar, in Marea Britanie. Autocarul, care avea 48 de romani la bord, a derapat si s-a izbit de un parapet, pe o autostrada. Cei sase raniti au fost transporta.

Trei oameni au murit si patru au fost raniti intr-un incendiu devastator

Trei persoane au fost ucise si patru au fost ranite intr-un incendiu, izbucnit duminica dimineata la o fabrica de produse chimice in provincia Gansu din nord-vestul Chinei, au anuntat autoritatile din.

Un autocar al MApN, implicat intr-un grav accident in Alba. Un militar a murit

Un autocar al MApN plin cu militari care se intorceau in Capitala a fost lovit in plin de o cisterna la din Teius spre Alba Iulia. Unul dintre militari, in varsta de doar 33 de ani, a murit. Subofiterul ranit.

Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

Un autocar cu 52 de locuri din Romania s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )