Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alerta la Galati: Un colet suspect a fost gasit langa Tribunal. Pirotehnistii fac verificari

B1 B1,
Alerta la Galati: Un colet suspect a fost gasit langa Tribunal. Pirotehnistii fac verificari

Un colet suspect a fost descoperit marti dupa-amiaza langa Tribunalul Galati, langa un autoturism. Autoritatile au fost anuntate prin intermediul numarului de urgente 112, iar la fata locului au ajuns. continuă pe B1

Alerta la Galati: Un colet suspect a fost gasit langa Tribunal. Circulatia in zona a fost inchisa

Un colet suspect a fost descoperit marti dupa-amiaza langa Tribunalul Galati, langa un autoturism. Autoritatile au fost anuntate prin intermediul numarului de urgente 112, iar la fata locului au ajuns.

Alerta la Galati: Un colet suspect a fost gasit langa Tribunal

40: Dupa verificarile specialistilor, alarma s-a dovedit a fi falsa. Surse apropiate anchetatorilor au precizat pentru Mediafax ca sacosa suspecta ar fi continut cateva bucati de perdele. Un colet.

Alerta la Galati: Un colet suspect a fost gasit langa Tribunal. Afla ce au descoperit pirotehnistii

40: Dupa verificarile specialistilor, alarma s-a dovedit a fi falsa. Surse apropiate anchetatorilor au precizat pentru Mediafax ca sacosa suspecta ar fi continut cateva bucati de perdele. Un colet.

ALERTA la Palatul Justitiei din Galati. Un colet SUSPECT, descoperit langa institutie

Alerta la Palatul Justitiei din Galati. Un pachet suspect a fost gasit in apropierea cladirii. Coletul se afla langa o masina de lux. Circulatia autoturismelor a fost deviata si masinile din apropiere au.

Un colet suspect, gasit langa Palatul de Justitie din Galati. Politia a intervenit.

Forte speciale ale Politiei au intervenit, marti dupa-amiaza, pentru indepartarea unui colet suspect care a fost semnalat in fata Palatului de Justitie din Galati, la ora transmiterii acestei stiri cirulatia rutiera in zona fiind blocata, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Galati, Bogdan Cojocaru, prezenta coletului respectiv in fata Palatului de Justitie din Galati a fost semnalata la numarul unic de urgenta 112 marti, in jurul orei 16. La fata locului, s-au .

Interventie a Politiei pentru ridicarea unui colet suspect gasit langa Palatul de Justitie Galati

Forte speciale ale Politiei au intervenit, marti dupa-amiaza, pentru indepartarea unui colet suspect care a fost semnalat in fata Palatului de Justitie din Galati, la ora transmiterii acestei stiri cirulatia rutiera in zona fiind blocata, transmite Mediafax.

Unul dintre actorii principali ai serialului Glee, Cory Monteith, a fost gasit mort in camera sa de hotel

Cory Monteith, unul dintre actorii principali din serialul Glee a fost gasit mort in camera sa de hotel dinVancouver, anunta BBC News. Trupul acestui a fost descoperit de personalul hotelului, dupa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )