Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alesii mananca la Parlament mai ieftin decat studentii: Ciorba la 2,75 lei sau file de salau la 4,5 lei (VIDEO)

B1 B1,
Alesii mananca la Parlament mai ieftin decat studentii: Ciorba la 2,75 lei sau file de salau la 4,5 lei (VIDEO)

Restaurantul din Palatul Parlamentului bate la preturi orice cantina studenteasca din Romania. Un mic dejun costa 7 lei, o ciorba sub 5 lei, iar o ceafa de porc la gratar mai putin de 6 lei. Cel mai scump. continuă pe B1

Ghinea: in Ministerul Fondurilor Europene sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca salariile mari din Ministerul Fondurilor Europene MFE) au atras si oameni cu pile. El a dezvaluit ca in minister sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul, dar si ca sunt salarii de pana la 9. 000 de lei pentru angajatii care au un nivel de expertiza.

Airbus a livrat 566 de avioane in 2020, cu o treime mai putin decat in 2019

Airbus a livrat 566 de avioane comerciale in 2020, cu o treime 34%) mai putin decat anul precedent, ca urmare a dificultatilor companiei aeriene cauzate de pandemia Covid-19, a anuntat vineri producatorul european de avioane, potrivit AFP.

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Medicamentul cu efecte mai grave decat vaccinul anti-covid-19. Romanii il folosesc des

Toata lumea are in casa paracetamol, medicamentul bun la toate. Numai ca, in urma unor studii aprofundate, s-a constatat ca acest banal paracetamol poate avea efecte devastatoare asupra organismului. Utilizarea de paracetamol nu este atat de sigura pe cat credeam O noua revizuire a studiilor observationale anterioare a constatat ca utilizarea pe termen lung a .

Alerta meteo: ninsori moderate, intensificari ale vantului si polei in sudul tarii. Saptamana viitoare va fi mai frig decat normal

Meteorologii anunta precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, moderate cantitativ, intensificari temporare ale vantului si polei in jumatatea de sud a tarii, incepand de sambata, de la ora 23:00 si pana marti dimineata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )