Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila, despre relaxarea masurilor in Bucuresti: Putem face astfel de aprecieri daca am avea o radiografie fidela a situatiei. Si nu o avem

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre relaxarea masurilor in Bucuresti: Putem face astfel de aprecieri daca am avea o radiografie fidela a situatiei. Si nu o avem

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si Deputat PSD a vorbit la Antena 3 despre implicatiile relaxarii masurilor de combatere a pandemiei in Bucuresti, in special in contextul aparitiei unor noi cazuri confirmate cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre ministrul Sanatatii: Aceasta lamentare nu are niciun fel de legatura cu realitatea

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat, in cadrul unui post de televiziune, ca plangerile lui Vlad Voiculescu legate de lipsa de transparenta in privinta vaccinarii si a datelor privind evolutia Covid-19 nu au nicio legatura cu realitatea.

Adina Alberts a spus tot adevarul despre Alexandru Rafila. Detaliul nestiut de toti romanii s-a aflat

Discutia pe marginea vaccinurilor pe baza de ARN-Mesager sunt controversate si multe informatii sunt necunoscute. in ultima vreme, pe micul ecran, au aparut specialisti, medici, cercetatori care au incercat sa explice ce inseamna aceasta tehnologie. in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, medicul Adina Alberts a avut argumente impotriva acestei tehnologii, dar si contre cu Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, anuntul care schimba tot: Pe aceste persoane nu are rost sa le vaccinezi

Medicul Alexandru Rafila a explicat marti seara informatii noi despre vaccinurile anti-Covid-19. Reprezentantul Romaniei la OMS a abordat subiectul deceselor din Norvegia, acolo unde 23 de persoane au murit dupa administrarea vaccinului, tragand niste concluzii personale in acest sens. Semnal de alarma pentru o noua categorie de persoane Medicul Alexandru Rafila a fost prezent ieri .

Alexandru Rafila, anuntul momentului. Cand ajunge in Romania vaccinul asteptat de milioane de cetateni

Veste buna pentru milioane de cetateni! Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a anuntat cand va fi disponibil cel de-al treilea vaccin anti-Covid-19, AstraZeneca. Serul produs de compania farmaceutica AstraZeneca in colaborare cu Universitatea Oxford este asteptat de multi romani, dar si de anumiti medici din Romania. Medicul Alexandru Rafila, anunt in avanpremiera in cursul .

Diana Sosoaca, facuta de ras de medicul Alexandru Rafila. Ce gafa uriasa a facut senatoarea AUR

Diana Sosoaca a comis-o in direct, in fata tuturor romanilor. Senatoarea care s-a remarcat pe toata perioada pandemiei cu actiuni menite sa incalce regulile impuse de autoritati, ca preventie impotriva Covid-19, a fost pusa in fata unor termeni medicali pe care nu ii stapaneste. Medicul Alexandru Rafila nu a pierdut ocazia sa-i arate politicianului acest .

Alexandru Rafila: Aproape 20% dintre romani au trecut deja prin boala provocata de COVID-19

Aproape 20% dintre romani au trecut deja prin boala provocata de COVID-19, fara sa isi fi dat seama, considera senatorul PSD Alexandru Rafila. De asemenea, senatorul PSD a criticat Ministerul Sanatatii,.

Alexandru Rafila, cerere pentru Guvern: Pana la sfarsitul lunii septembrie trebuie demarate toate activitatile economice si sociale

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS solicita Guvernului sa faca tot ce este necesar pentru ca pana la sfarsitul verii 2021 sa fie finalizata campania de vaccinare, astfel incat din septembrie sa nu mai existe activitati interzise.

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Capitalei ar putea decide, la finalul saptamanii, relaxarea masurilor anti-COVID

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al municipiului Bucuresti ar putea fi convocat in sedinta la sfarsitul acestei saptamani si ar putea propune adoptarea unei hotarari prin care sa fie relaxate masurile sanitare in Capitala, avand in vedere scaderea incidentei imbolnavirilor cu SARS-CoV-2.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Daca se va observa ca incepe o crestere a incidentei in Bucuresti, masura poate sa fie automat inversata si sa fie inchis totul din nou (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul sedintei Comietetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, ca decizia de relaxare a unor restrictii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )