Libnet.ro
UNICEF

11:16

Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

B1 B1,
Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, subliniind insa ca accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de. continuă pe B1

Alina Gorghiu ii cere DEMISIA lui Vosganian din PNL. in caz contrar, il ameninta cu EXCLUDEREA

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care le spune cai-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa.

Gorghiu ii cere demisia lui Vosganian

Intr-o scrisoare adresata, vineri dimineata, senatorilor liberali, co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca respingerea cererii de incuviintare a inceperii urmaririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate ramane fara urmari politice si ca ii este greu sa accepte drumul gresit ales de o parte dintre senatorii PNL, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica votul senatorilor liberali in cazul lui Varujan Vosganian, pe care il califica drept un accident, precizand totodata ca parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere.

Alina Gorghiu anunta ca a cerut demisia lui Varujan Vosganian: Daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care precizeaza ca i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din.

Gorghiu, despre demisia lui Vosganian: Nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, dar accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de derapaje nu vor fi tolerate de noul PNL, informeaza Mediafax.

Tudor Barbu: Cazul Varujan Vosganian, discutat luni in sedinta grupului PNL la care a fi prezenta si Alina Gorghiu

Situatia lui Varujan Vosganian ar urma sa fie rezolvata in sedinta grupului parlamentar PNL de luni, unde va participa si co-presedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat vineri senatorul PNL Tudor Barbu, potrivit.

Alina Gorghiu: Colegii din PNL nu au inteles ca parlamentarii nu trebuie sa fie mai presus de ceilalti cetateni ai Romaniei

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook ca votul din plenul Senatului in cazul lui Varujan Vosganian, cel de respingere a solicitarii DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale, este un accident.

Senatul a luat act de informarea presedintelui: Aeroportul Otopeni va fi folosit in cadrul operatiilor SUA de transport multimodal in 2015

Senatul a luat act, miercuri, de informarea Presedintiei, potrivit careia a fost aprobata solicitarea SUA referitoare la utilizarea Aeroportului Henri Coanda Otopeni in cadrul operatiilor SUA de transport.

Blaga i-a cerut demisia lui Vosganian din PNL. Ce spune despre Ponta

Vasile Blaga, co-presedintele PNL, i-a cerut, in direct, demisia lui Varujan Vosganian din partid la o emisiune de la postul Realitatea Tv, precizand ca dupa votul din Parlament, ar fi un gest de onoare ca Vosganian sa demisioneze din partid.

UPDATE: Demisia lui Vosganian, asteptata vineri in PNL Iasi

Senatorul PNL Tudor Barbu a declarat vineri referitor la cazul lui Varujan Vosganian ca situatia ar urma sa fie rezolvata in sedinta grupului parlamentar PNL de luni, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )