Libnet.ro
UNICEF

07:15

Gorghiu, despre demisia lui Vosganian: Nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

România Liberă România Liberă,
Gorghiu, despre demisia lui Vosganian: Nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, dar accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de derapaje nu vor fi tolerate de noul PNL, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, subliniind insa ca accidentul de la votul din Senat nu se va sterge cu buretele si astfel de.

Alina Gorghiu ii cere DEMISIA lui Vosganian din PNL. in caz contrar, il ameninta cu EXCLUDEREA

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care le spune cai-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa.

Gorghiu ii cere demisia lui Vosganian

Intr-o scrisoare adresata, vineri dimineata, senatorilor liberali, co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca respingerea cererii de incuviintare a inceperii urmaririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate ramane fara urmari politice si ca ii este greu sa accepte drumul gresit ales de o parte dintre senatorii PNL, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica votul senatorilor liberali in cazul lui Varujan Vosganian, pe care il califica drept un accident, precizand totodata ca parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere.

Varujan Vosganian si-a dat demisia din PNL. Gorghiu: Luam act de demisie, dar nu sterge cu buretele accidentul din Senat

Senatorul Varujan Vosganian si-a dat demisia din PNL, printr-un mesaj postat pe blogul personal. Gestul sau vine in urma solicitarii liderului PNL, Alina Gorghiu, ca urmare a votului de joi din Parlament, prin care senatorul a ramas cu imunitate.

Blaga i-a cerut demisia lui Vosganian din PNL. Ce spune despre Ponta

Vasile Blaga, co-presedintele PNL, i-a cerut, in direct, demisia lui Varujan Vosganian din partid la o emisiune de la postul Realitatea Tv, precizand ca dupa votul din Parlament, ar fi un gest de onoare ca Vosganian sa demisioneze din partid.

UPDATE: Demisia lui Vosganian, asteptata vineri in PNL Iasi

Senatorul PNL Tudor Barbu a declarat vineri referitor la cazul lui Varujan Vosganian ca situatia ar urma sa fie rezolvata in sedinta grupului parlamentar PNL de luni, informeaza Mediafax.

Deputatul PNL Cristina Pocora ii cere demisia lui Vosganian: Sa faca un pas in afara PNL. Afecteaza imaginea partidului

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca senatorul Varujan Vosganian ar trebui sa faca un pas in afara PNL dupa incidentul de la votul din Senat care a dus la respingerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )