Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ambasadorul UE ofera detalii despre o noua asistenta macrofinanciara pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul UE ofera detalii despre o noua asistenta macrofinanciara pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana a identificat si reorientat peste 87 de milioane de euro pentru necesitatile imediate ale Republicii Moldova si gestionarea consecintelor COVID-19. Pe langa aceasta, UE va acorda o noua asistenta macrofinanciara de urgenta in valoare de o suta de milioane de euro, aditional la celelalte 70 de milioane de euro din cadrul asistentei macrofinanciare agreate in noiembrie 2017, bani care mai pot fi valorificati in anumite conditii. continuă pe Adevărul

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa.

Alexandru Rafila, detalii despre testarea populatiei pentru COVID-19: Vor fi probabil zeci de mii de teste

Alexandru Rafila, presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a oferit detalii despre testarea populatiei pentru coronavirus, anuntata de ministrul Sanatatii. Astfel, testarea va avea loc cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie si in.

Noi detalii despre Xbox Series X: cea mai importanta veste despre jocurile optimizate

Daca te gandesti sa-ti cumperi noua consola Xbox Series X, trebuie sa ai in vedere cateva detalii importante despre jocurile care vor fi disponibile pe viitorul hardware. Nu toate jocurile.

Primele detalii despre iPhone 12 au ajuns online: de ce ar putea fi mai bun decat viitorul Galaxy S

Cu doar cateva luni ramase pana la lansarea noii generatii de terminale Apple, numarul zvonurilor referitoare la iPhone 12 a explodat. O serie de proiecte CAD cu schemele pentru iPhone 12 au.

Noi detalii despre inceperea scolilor in Romania: sute de mii de persoane, afectate

In ultimele saptamani, s-a discutat foarte mult despre redeschiderea scolilor, fie doar si pentru copiii din clasele a XII-a si a VIII-a. Ministrul Educatiei a mai venit cu o completare. in.

INTERVIU Ionut Codreanu, ActiveWatch, despre blocarea site-urilor pentru fake news: Cenzura are efect de bumerang. Grupul de Comunicare Strategica se comporta ca un troll

Decizia de a cenzura anumite continuturi in lipsa unei comunicari coerente si transparente are efect de bumerang. Legitimeaza teoriile conspirationiste si ofera si mai multa anvergura tocmai acestor subiecte catalogate ca fiind fake news, declara intr-un interviu HotNews. ro Ionut Codreanu, coordonator program cercetare si educatie media in cadrul Activewatch-Agentia de monitorizare a Presei. Acesta atentioneaza ca deciziile nu pot fi contestate in instanta, iar Grupul de Comunicare Strategica, care propune blocarea site-urilor, nu are o identitate asumata, comportandu-se el insusi ca un troll.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2997 seconds )