Libnet.ro
UNICEF

23:15

Amy Winehouse va avea statuie la Londra: Inaugurarea monumentului, planificata pentru 2014

B1 B1,
Amy Winehouse va avea statuie la Londra: Inaugurarea monumentului, planificata pentru 2014

Familia cantaretei Amy Winehouse ii vor ridica acesteia o statuie, in cartierul londonez Camdem, acolo unde aceasta a crescut si a locuit, inainte de a cunoaste faima si succesul. Monumentul va fi. continuă pe B1

VIDEO. Amy Winehouse va avea STATUIE la Londra.

Familia cantaretei Amy Winehouse ii va ridica acesteia o statuie, in cartierul londonez Camdem, acolo unde aceasta a crescut si a locuit, inainte de a cunoaste faima si succesul. Monumentul va fi inaugurat pe 14 septembrie 2014, cand Amy ar fi urmat sa implineasca 31 de ani, scrie b1. ro Dezvelirea statuii va avea loc cu ocazia unui concert de caritate, in complexul Roundhouse, in 2014. Pana acum, am primit mult ajutor din partea lumii publice, a fost incredibil. Vrem sa inauguram statuia in .

O statuie a cantaretei Amy Winehouse va fi inaugurata in 2014, la Londra.

O statuie a cantaretei Amy Winehouse va fi inaugurata la Londra pe 14 septembrie 2014, data la care artista britanica ar fi implinit varsta de 31 de ani, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax. Proiectul este coordonat de Mitch Winehouse, tatal cantaretei, iar statuia va fi amplasata in cartierul londonez Camden, unde a locuit Amy Winehouse. Statuia va fi dezvelita cu ocazia unui concert de caritate care va avea loc in complexul Roundhouse. Informatia a fost data publicitatii la .

Amy Winehouse, celebrata la Londra printr-un bal caritabil pentru persoanele fara adapost!

Au trecut 16 luni de cand Amy Winehouse s-a stins din viata in urma unei supradoze de medicamente si alcool, insa Amy Winehouse Foundation continua sa faca acte caritabile in memoria artistei. Marti seara, la Dorchester Hotel din Londra, a fost organizat un bal ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru persoanele fara adopost. Continue reading .

O statuie a cantaretei Amy Winehouse va fi inaugurata la Londra in 2014

O statuie a cantaretei Amy Winehouse va fi inaugurata la Londra pe 14 septembrie 2014, data la care artista britanica ar fi implinit varsta de 31 de ani. Proiectul este coordonat de Mitch Winehouse, tatal cantaretei, iar statuia va fi amplasata in cartierul londonez Camden, unde a locuit Amy Winehouse.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )