Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ana Birchall: Viorica Dancila, o ferventa sustinatoare a OUG 13 privind amnistia si gratierea

B1 B1,
Ana Birchall: Viorica Dancila, o ferventa sustinatoare a OUG 13 privind amnistia si gratierea

Ana Birchall a venit cu o noua replica pentru Viorica Dancila dupa ce a fost exclusa din PSD ca urmare a supararii aripii radicale din partid pentru faptul ca nu a continuat atacurile la justitie in perioada. continuă pe B1

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Care este intrebarea pe care si-ar adresa-o Viorica Dancila ei insasi: imi este greu, imi este greu, dar cred ca as intreba-o daca...

Viorica Dancila a fost intrebata, joi seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar adresa ei insasi. Daca ar fi sa adresez o intrebare Vioricai Dancila, cred ca. imi este greu, imi este greu, dar.

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat.

Liderul deputatilor PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat legea prin faptul ca a omis sa treaca in declaratia de avere ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate si a carui valoare de catalog este de 83. 678 de lei peste 17. 600 de euro). in declaratia de avere a prezidentiabilului PSD sunt trecute bijuterii din aur in valoare estimata la 5. 000 de euro, dobandite in 2017.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

Viorica Dancila nu a trecut in declaratia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii, acuzaFlorin Roman, liderul deputatilor PNL. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Vasilica.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )