Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analistul Radu Magdin, numit consilier onorific al premierului Ponta in materie de comunicare externa

B1 B1,
Analistul Radu Magdin, numit consilier onorific al premierului Ponta in materie de comunicare externa

Analistul Radu Magdin a fost numit consilier onorific al premierului Ponta in materie de comunicare externa, informeaza Mediafax. Magdin ar urma sa se ocupe de strategia de comunicare externa a premierului, cu. continuă pe B1

Premierul l-a numit pe Radu Magdin in functia de consilier onorific pentru comunicare externa

Premierul Romaniei, Victor Ponta, l-a numit, marti, pe analistul Radu Magdin, consilier onorific in materie de comunicare externa. Consilierul se va ocupa de strategia de comunicare externa a premierului, cu accent pe pozitionarea Romaniei in media europeana si internationala, informeaza Guvernul.

Analistul Radu Magdin a fost numit consilier onorific al lui Ponta pe comunicare externa

Analistul Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink din 2012, a fost numit consilier onorific al premierului Ponta in materie de comunicare externa, urmand sa se ocupe de strategia de comunicare externa a premierului, cu accent pe pozitionarea Romaniei in presa straina, potrivit unui comunicat al Guvernului remis azi redactiei.

Analistul Radu Magdin, consilier onorific al lui Ponta

CEO-ul companiei de comunicare Smartlink din 2012, analistul Radu Magdin, a fost numit consilier onorific al premierului Ponta pe probleme de comunicare externa. Acesta urmeaza sa se concentreze pe pozitionarea Romaniei in presa straina, anunta Guvernul.

Analistul Radu Magdin, consilier onorific al lui Ponta pe comunicare externa

Analistul Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink din 2012, a fost numit consilier onorific al premierului Ponta in materie de comunicare externa, urmand sa se ocupe de strategia de comunicare externa.

Consultantul Radu Magdin va fi consilier onorific al lui Ponta pe comunicare externa

Consultantul Radu Magdin, in varsta de 33 de ani, a fost numit consilier onorific al premierului Victor Ponta pe zona de comunicare externa. El se va ocupa de strategia de comunicare externa a premierului, cu accent pe pozitionarea Romaniei in presa.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului Victor Ponta

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor.

MAI: Seful ISU Constanta, demis; Cerem premierului Ponta schimbarea prefectului

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a decis demiterea sefului ISU Constanta, Viorel Jianu, si propune premierului Victor Ponta sa il schimbe din functie pe prefectul judetului, Radu Volcinschi, urmare a.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat ieri ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014.

Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Ioana Petrescu va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie pe care a ocupat-o si in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )