Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anca Boagiu: il dau in judecata pe Victor Ponta pentru prejudiciile aduse Romaniei

B1 B1,
Anca Boagiu: il dau in judecata pe Victor Ponta pentru prejudiciile aduse Romaniei

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediu ARD, ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru prejudiciile aduse statului roman. Am luat. continuă pe B1

Basescu: Nu pot da stenogramele cu Victor Ponta pentru ca nu le am. Vezi ce sustine acesta ca au discutat

Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu are stenogramele cu premierul Victor Ponta, deoarece a fost o discutie privata, sustinand ca el a catalogat propunerea facuta de presedintele Consiliului European,.

Boagiu: il dau in JUDECATA pe Ponta.

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, miercuri, ca a decis sa-l dea in judecata pe candidatul Victor Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman si pentru incalcarea tratatului de aderare al Romaniei la UE, potrivit Mediafax. Am luat decizia sa-l dau in judecata pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman, pentru blocajele pe care le-a produs in economia romaneasca, pentru prigonirea pe care a pornit-o impotriva investitorilor din .

Anca Boagiu il da in judecata pe Ponta

Anca Boagiu, vicepresedinte al PDL, a declarat ca s-a hotarat sa il dea in judecata pe premierul Victor Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman si pentru incalcarea tratatului de aderare al Romaniei la UE, transmite Antena3. ro.

Traian Basescu il trimite pe premier la Consiliul pentru Afaceri Generale. Victor Ponta: Nu am ce cauta acolo

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa mearga la Bruxelles, la Consiliul pentru Afaceri Generale. Dar premierul nu vrea. Victor Ponta a confirmat ca presedintele i-a trimis o scrisoare,.

Victor Ponta: Noua taxa auto va intra in vigoare cand e gata, insa numai dupa consultarile cu CE

Primul ministru Victor Ponta a anuntat, marti, ca fosta taxa auto va fi inlocuita cu o taxa de mediu numai dupa ce vor fi avut loc in prealabil consultari si cu Comisia Europeana, pentru a evita intrarea in.

Premierul Victor Ponta se adreseaza astazi Parlamentului. Continua balciul politic?

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, astazi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020,.

Victor Ponta: Hidroelectrica este viabila si va iesi din insolventa la anul/ Oltchim asteapta investitorul strategic

Premierul Victor Ponta a vorbit, marti seara, la Realitatea TV, despre situatia de la Hidroelectrica si Oltchim. Despre Hidroelectrica premierul spune ca s-a asteptat ca societatea sa scape de contractele cu baietii destepti si anunta ca, in acest moment, Hidro este viabila si trebuie sa revina pe piata. Vom vinde 15% din actiuni pentru a avea fonduri. La anul va iesi din insolventa, a declarat acesta.

Sebastian Lazaroiu: Victor Ponta este vazut ca un paria la Bruxelles, nu are nici experienta si nici credibilitate

Consilierul prezidential pe analiza politica Sebastian Lazaroiu a spus ca premierul Victor Ponta nu ar fi putut participa la Consiliul European pentru ca ii lipseste capacitatea de negociere. Acesta a adaugat.

Victor Ponta: Prevederea introdusa de Van Rompuy care leaga alocarile de gradul de absorbtie s-ar putea sa fie scoasa tocmai pentru ca la Bucuresti, nu presedintele, ci Guvernul si Parlamentul au o pozitie intransigenta

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca nu exista nicio diferenta majora intre punctul sau de vedere si cel al presedintelui in ceea ce priveste pozitia Romaniei la reuniunea Consiliului European, in sensul ca amandoi au sustinut ca propunerea presedintelui UE, Herman Van Rompuy, este inacceptabila, dar ca intelegerea s-a rupt dupa ce Traian Basescu a avut cateva iesiri publice strict de campanie electorala. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Gradul de absorbtie a fondurilor europene de coeziune a ajuns la 20%

Premierul Victor Ponta a afirmat, astazi, ca gradul de absorbtie a fondurilor europene de coeziune a ajuns la 20%, tara noastra reusind sa atraga pana in prezent 4 miliarde euro din cele peste 19 miliarde euro alocate pentru perioada 2007-2013, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )