Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ancheta in SUA: Teroristii din Stat Islamic ar fi folosit gaz mustar asupra kurzilor din Irak

România Liberă România Liberă,
Ancheta in SUA: Teroristii din Stat Islamic ar fi folosit gaz mustar asupra kurzilor din Irak

Statele Unite ale Americii ancheteaza daca Statul Islamic a folosit sau nu gaz mustar intr-un atac asupra fortelor kurde in Irak, primul indiciu ca gruparea jihadista ar fi putut sa obtina aceasta arma chimica interzisa. continuă pe România Liberă

Un croat, decapitat de teroristii din Stat Islamic

Un ostatic croat a fost decapitat de gruparea terorista Wilyat Sina - Stat Islamic in Provincia Sinai. Organizatia fundamentalista sunnita a prezentat, miercuri, imagini de la executarea lui Tomislav Salopek.

SUA ar putea trimite militari in Irak, impotriva retelei Stat Islamic

Statele Unite vor trimite militari in Irak, ca sa actioneze contra retelei teroriste Stat Islamic, daca alte metode de combatere a acestei grupari nu vor avea succes.

Jeb Bush: SUA are nevoie de mai multe trupe in Irak pentru a invinge grupul Stat Islamic

Jeb Bush, candidat republican pentru functia de presedinte, a declarat, marti, ca Statele Unite au nevoie de mai multe trupe terestre in Irak pentru a-i invinge pe militantii gruparii Stat Islamic, relateaza.

Gruparea terorista Stat Islamic, acuzata de comiterea unui atac cu arme chimice in nordul Irakului

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au atacat combatanti kurzi cu arme chimice, in apropierea orasului Erbil, situat in nordul Irakului, anunta Ministerul german al Apararii, relateaza AFP, citata de.

Croatul care a fost decapitat de reteaua terorista Stat Islamic a fost rapit initial de un grup de banditi care au cerut o rascumparare

Croatul Tomislav Salopek care a fost decapitat de reteaua terorista Stat Islamic ar fi fost rapit initial de un grup de banditi care au cerut o rascumparare Ministrul croat de externe, Vesna Pusic, a declarat,.

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat, miercuri, decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt, prezentand si imagini ale victimei, scrie site-ul Al-Arabiya. Ostaticul croat, Tomislav Salopek, a fost rapit.

Atentatele din estul Irakului, revendicate de gruparea terorista Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat cele doua atentate din provincia irakiana Diyala, produse luni, care s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti.

Turcia, acuzata ca protejeaza gruparea Stat Islamic

Liderul Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), Cemil Bayik, a acuzat Turcia ca incearca sa protejeze gruparea Stat Islamic atacand luptatorii kurzi.

Atac cu obuze lansat de Stat Islamic asupra orasului Sirt, din nordul Libiei: Cel putin 30 de persoane au murit

Cel putin 30 de persoane au murit, joi, intr-un atac al Statui Islamic, dupa ce gruparea jihadista a lansat obuze de artilerie asupra unui cartier al orasului Sirt, situat in nordul Libiei, anunta surse citate.

Turcia, pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic

Turcia, alaturi de fortele americane, e pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva organizatiei jihadiste Statul Islamic SI), dupa ce Washingtonul a cerut o pauza pentru coordonarea obiectivelor, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )