Libnet.ro
UNICEF

22:00

Andorra - Romania, scor 0-4, in preliminariile Cupei Mondiale 2014

B1 B1,
Andorra - Romania, scor 0-4, in preliminariile Cupei Mondiale 2014

Romania a invins reprezentativa Andorrei, vineri seara, in deplasare, cu scorul 4-0, intr-un meci ce conteaza in preliminariile Cupei Mondiale, relateazaMediafax. Andorra: Ferran Pol - Rodriguez, E. Garcia, . continuă pe B1

Estonia-Turcia, scor 0-2, in preliminariile Cupei Mondiale

Turcia a invins, vineri, in deplasare, nationala Estoniei, cu scorul de 2-0 intr-un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de Umut Bulut 22 si Burak Yilmaz.

Olanda-Ungaria, scor 8-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2014

Olanda a invins reprezentativa Ungariei, vineri seara, pe teren propriu scu scorul de 8-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2014, relateaza Digi Sport. Stire in curs de actualizare .

LIVE Text Andorra - Romania (21:30)/ Lobont si Keseru, titulari

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:30.

LIVE Text Andorra - Romania 0-0 (Rep I)

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania este in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro. Estonia - Turcia 0-0Olanda - Ungaria 0-0.

LIVE Text Andorra - Romania 0-1 (Pauza)/ Turcia conduce in Estonia (1-0), Olanda - Ungaria 4-0

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania este in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro. Estonia - Turcia 0-1Olanda - Ungaria 4-0.

LIVE Text Andorra - Romania 0-3 (Rep II)/ 62' Torje inscrie din penalti

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania este in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro. Estonia - Turcia 0-2Olanda - Ungaria 6-1.

FINAL Andorra - Romania 0-4/ Depindem de Olanda

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania este in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro. Estonia - Turcia 0-2Olanda - Ungaria 8-1.

Andorra - Romania (21:30)/ La mana Olandei

Pentru a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, Romania are nevoie de victorii la scor cu Andorra si Estonia si de jocul rezultatelor. In primul rand, tricolorii trebuie sa marcheze de multe ori pe terenul Andorrei, iar Olanda sa nu piarda cu Ungaria. Andorra - Romania va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:30.

Andorra - Romania / Echipa de start a tricolorilor: Lobont in poarta, Bogdan Stancu si Keseru in atac!

Meciul Andorra - Romania e programat in aceasta seara, de la ora 21. Lobont va apara poarta Romaniei, iar ofensiva noastra se bazeaza pe Torje, Stancu, Maxim si Keseru.

Bourceanu: Ar fi ideal sa inscriem sapte-opt goluri in Andorra. Nu stiu daca reusim.

Alexandru Bourceanu, mijlocas al echipei Steaua, convocat la nationala, a declarat, marti, ca ar fi ideal ca echipa nationala sa castige la o diferenta de sapte-opt goluri partida cu Andorra, din preliminariile Cupei Mondiale, potrivit Mediafax. Sincer sa fiu, nu cred ca va fi greu cu Andorra. Va fi greu pana vom inscrie si sper sa o facem cat mai repede. Sunt aproape sigur ca ne vom concentra la maxim si vom castiga meciul. E chiar un meci pe care trebuie sa-l castigam fara probleme. Nu stiu .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )