Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angajatii de la Matei Bals rup tacerea dupa incendiu. Ce se intampla, de fapt, in spital e ireal

Playtech Playtech,
Angajatii de la Matei Bals rup tacerea dupa incendiu. Ce se intampla, de fapt, in spital e ireal

Angajatii de la Matei Bals rup tacerea dupa incendiu. Ce se intampla, de fapt, in spital e ireal. Cititi in articolul de mai jos ce se intampla cu adevarat in acest spital. Se cere demisia ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Angajatii din Sanatate ies in strada Angajatii Institutului Matei Bals rup tacerea dupa incendiul devastator care . continuă pe Playtech

Martora de la Matei Bals, dezvaluiri socante despre incendiu: Pacientii tipau! S-a auzit o bubuitura, ziceai ca e bomba!

Drama din aceasta de la Spitalul Matei Bals vine sa demonstreze, inca odata, proasta infrastructura din spitalele romanesti. intr-un astfel de spital, dotat la nivel european, lipsa caldurii a dus la gesturi extreme. Primele informatii spun ca incendiul ar fi fost declansat de o aeroterma, intr-unul din saloanele spitalului. Martorii vorbesc ingroziti de ceea ce .

Declaratia lui Toni Grecu care rastoarna tot ce au spus autoritatile la Matei Bals. E ireal ce se intampla in spital, de fapt

Romania este inca cu memoria proaspata, dupa evenimentele dramatice de la Colectiv. Si iata ca a venit aceasta dimineata cu o veste cumplita. Spitalul de boli infectioase Matei Bals din capitala a devenit scena unei drame. Patru persoane decedate, pagube materiale importante si pacienti transferati in alte spitale. Drama incendiului de la Matei Bals, conform .

Adina Anghelescu: Victimele de la Matei Bals au fost scoase din incendiu de un politist care se trata de COVID-19

Jurnalista de investigatii Adina Anghelescu a dezvaluit in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor la Antena 3, date de ultima ora despre incendiul produs la Matei Bals. Un pacient politist de la serviciul de investigatii criminale a ajutat cadrele medicale sa evacueze 97 de pacienti, inainte ca dezastrul sa ia amploare.

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze.

Ministrul de Interne, despre incendiul de la Matei Bals: Cei mai multi dintre cei internati sunt in stare medie spre critica

Intr-o interventie in direct la Antena 3, Ministrul de Interne, Lucian Bode, a oferit detalii despre interventia autoritatilor la spitalului de boli infectioase Matei Bals din Capitala. Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineata la un pavilion al spitalului, iar patru pacienti si-au pierdut viata, conform declaratiilor facute de seful DSU, Raed Arafat.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals. Un specialist spune adevarul crunt

Presedintele ANPP, Vasile Barbu a vorbit in exclusivitate pentru impact. ro despre teribilul incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care si-au pierdut viata nu mai putin de cinci pacienti bolnavi de COVID-19. De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals Vineri dimineata a izbucnit un incendiu la Institutul .

FOTOVIDEO Incendiu la Institutul Matei Bals: Cinci pacienti au murit, patru dintre ei carbonizati Peste 100 de bolnavi evacuati Focul a cuprins patru saloane de la parter

Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 5. 00, la parterul Institutului Matei Bals din Bucuresti, care trateaza bolnavi cu COVID, iar focul a cuprins patru saloane in care erau internati pacienti cu forme de COVID medii si severe, tinuti pe masa de oxigen. Trei bolnavi au murit carbonizati, iar o a patra victima a decedat dupa ce manevrele de resuscitare au esuat. La cateva ore, o alta persoana - a cincea victima - a fost gasita carbonizata in baie. Peste 100 de pacienti au fost evacuati, fiind transferati in alte pavilioane ale unitatii medicale si la alte spitale din Capitala. Este a doua tragedie care se produce intr-un spital din Romania in interval de citeva luni, dupa incendiul din noiembrie de la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, unde au murit 10 oameni. 21:31 Voiculescu: Rudele nu au fost sunate deoarece datele lor erau intr-o cladire sigilata de Politie21:04 Coordonatorul interventiei: Cele patru saloane care au ars erau ca un furnal in mijlocul cladirii19. 30 Anchetatori: Sunt mai multe ipoteze privind cauza incendiului Se pare ca dupa izbucnirea focului au fost 2 explozii ale unor tuburi de oxigen Au fost audiate 4 infirmiere si 1 instalator19. 09 Scrisoare a unor asociatii civice, catre guvernanti: Aveti decenta de a nu mai trata si tragedia de la Bals precum cazurile Giulesti, Apuseni, Siutghiol, Colectiv19. 08 FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti18. 30 Protest in fata Institutului Matei Bals: Opriti macelul din sanatate! Presedintele Asociatiei Colectiv: Nu am speranta ca se va schimba ceva18. 12 Avocat: O infirmiera a avut prezenta de spirit sa opreasca alimentarea cu oxigen 16. 04 Presa internationala despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Statul a construit un spital in ultimele trei decenii Referinte la incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si Colectiv15. 44 VIDEO Imagini cu momentul izbucnirii incendiului de la Institutul Matei Bals, unde au murit 5 pacienti.

Profesorul Streinu-Cercel rupe tacerea. Ce spune, de fapt, despre toate problemele de la Matei Bals

Drama acestei zile de 29 ianuarie, de la Spitalul de boli infectioase Matei Bals creste de la ora la ora. Informatiile de ultima ora anunta un total de 5 pacienti decedati in urma dramei de acolo. Alti 102 pacienti au fost transferati catre alte spitale, iar o ancheta este in curs de desfasurare. Profesorul Streinu-Cercel, .

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )