Libnet.ro
UNICEF

22:00

Angelina Jolie, donatie uriasa. Cati bani a virat din cont

Playtech Playtech,
Angelina Jolie, donatie uriasa. Cati bani a virat din cont

Pandemia de coronavirs i-a determinat pe actorii de la Hallywood si pe artistii internationali sa faca gesturi caritabile. Printre ei se numara si Angelina Jolie, cunoscuta ca o persoana care este preocupata in special de ajutorul copiilor nevoiasi. Astfel, frumoasa actrita a hotarat sa doneze un milion de dolari pentru alimentele destinate copiilor afectati de . continuă pe Playtech

Angelina Jolie, donatie importanta pentru copiii saraci din SUA

Angelina Jolie se alatura celebritatilor de la Hollywood care au facut donatii importante in sprijin.

Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru a-i ajuta pe copiii afectati de coronavirus: mesajul actritei

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 44 de ani, a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor afectati de coronavirus.

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de .

EXCLUSIV Cati bani va plati pensie alimentara George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Suma este modica

Dupa o relatie de cinci ani si o nunta ca in povesti, George Burcea si Andreea Balan vor divorta la notar imediat dupa ce starea de urgenta se va ridica, iar judecatoriile se vor deschide. Decizia despartirii ii apartine actorului, iar motivul ar fi faptul ca nu mai are sentimente pentru cantareata. in ciuda faptului .

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Vulpita de la Antena 1 a dat marea lovitura. Cati bani a facut in doar 24 de ore

Lansarea anului in muzica! Vulpita si Axinte au dat o lovitura de nota 20 dupa ce au lansat pe YouTube o piesa care, in doar 19 ore, a devenit virala. Piesa se numeste intr-un mare fel. iti sta mintea-n loc cate vizualizari a putut sa stranga piesa asta! Aproape un milion de vizualizari in 19 .

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )