Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANPC a inchis temporar trei terase celebre din Mamaia din cauza neregulilor constatate (VIDEO)

B1 B1,
ANPC a inchis temporar trei terase celebre din Mamaia din cauza neregulilor constatate (VIDEO)

Ziua si restaurantul inchis in statiunea Mamaia! Noi localuri de lux, mereu pline ochi de turisti, au fost inchise din cauza neregulilor. Inspectorii ANPC s-au dovedit neiertatori si au pus. continuă pe B1

Trei terase din Mamaia, inchise temporar pentru mancare tinuta la 30 grade si portii mici

Comisarii de la Protectia Consumatorului au inchis temporar trei terase din statiunea Mamaia, dupa ce au descoperit alimente fara date de identificare, mancare depozitata la o temperatura de aproximativ 30 de grade Celsius, precum si portii cu 10% mai.

Trei terase din statiunea Mamaia, suspendate temporar de ANPC

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din statiunea Mamaia, ca urmare a identificarii mai multor deficiente, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Trei restaurante cunoscute din statiunea Mamaia, inchise de inspectorii ANPC

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din statiunea Mamaia, ca urmare a identificarii mai mu.

Imaginile mizeriei dintr-o terasa din Mamaia! Inspectorii ANPC au avut un soc cand au vazut ce se intampla departe de ochii turistilor - GALERIE FOTO

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor din cadrul Comandamentului Litoral 2016 au efectuat ieri, un control la o terasa din Mamaia Nord si au oferit opiniei publice si imaginile cu ce au.

Protectia Consumatorilor a oprit temporar activitatea a trei terase din Mamaia

Comisari ANPC din cadrul Comandamentului Litoral au verificat mai multe terase, autoserviri si restaurante adin statiunea Mamaia, iar Activitatea teraselor Hora, Cleopatra si a Restaurantului La Steaguri a fost oprita temporar pana la remedierea deficientelor constatate, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Mihai Traistariu, fugarit de o fana in satul de vacanta din Mamaia. Ce voia tanara de la artist (VIDEO)

Cu o freza mai bogata si un corp bine lucrat, Mihai Traistariu a devenit foarte vanat de femei. Zilele trecute o fana l-a alergat prin satul de vacanta Mamaia si nu s-a lasat pana nu a primit ce.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )