Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru ROMANII din Marea Britanie! Ce se intampla cu imigrantii dupa BREXIT

B1 B1,
Anunt important pentru ROMANII din Marea Britanie! Ce se intampla cu imigrantii dupa BREXIT

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie. Alan Manning, presedintele Comisiei Consultative privind Migratia, a anuntat ca tara sa trebuie sa limiteze acceptarea imigrantilor. continuă pe B1

Anunt important pentru cetatenii ROMANI din Marea Britanie! Ce se intampla cu imigrantii dupa BREXIT

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie. Alan Manning, presedintele Comisiei Consultative privind Migratia, a anuntat ca tara sa trebuie sa limiteze acceptarea imigrantilor.

CEZAR OUATU a dat lovitura la X Factor din Marea Britanie! Detalii incendiare despre MOMENTUL din COMPETITIE (VIDEO)

Contratenorul Cezar Ouatu a oferit noi detalii despre participarea sa la emisiunea X Factor din Marea Britanie, in calitate de concurent! El va fi jurizat de vedete internationale de televiziune, precum Simon Cowell,.

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters.

Anunt BOMBA pentru SOFERII romani: Ce se intampla cu TOTI posesorii de masini Dacia...

Seful Automobile Dacia, Antoine Doucerain, a vorbit despre strategia companiei pentru viitor. El spune ca nu exista planuri pentru a lansa o Dacia hibrida sau electrica, dar ca putem sa visam la.

Presedintele PMP: Romanii din Diaspora ar trebui sa dea in judecata MAI pentru minciuna dusa la paroxism

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma, sambata, ca romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne 039;039;pentru manipularea si minciuna duse la paroxism039;039;.

Eugen Tomac: Romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne pentru manipulare si minciuna. Doar comunistii ii priveau cu atata ura si dispret pe cetateni

Presedintele PMP Eugen Tomac sustine, intr-o postare pe Facebook, ca romanii din strainatate ar trebui sa dea in judecata Ministerul Afacerilor Interne in contextul in care in spatiul public au fost.

Razboiul economic americano-chinez escaladeaza!Noi taxe vamale pentru produsele din China

Presedintele american, Donald Trump, este ferm hotarat sa impuna o noua serie de taxe vamale - de 10% - pentru produse din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ar putea anunta aceasta in zilele.

Deutsche Bank, lovitura pentru Londra

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, si-a extins planurile de transferare a unor active de sute de miliarde de euro de la Londra la Frankfurt, la presiunea autoritatilor de reglementare europene, legata de amploarea si coplexitatea operatiunilor sale din Marea Britanie dupa Brexit, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul SUA pentru Energie despre resursele de gaz din Marea Neagra / Si Dragnea s-a ntlnit la Parlament cu Hans Klemm si Rick Perry

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry, cei doi discutand despre parteneriatul strategic dintre Romania si SUA, dar si despre resursele de gaz din platoul continental romanesc al Marii Negre. Si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a primit, marti, in biroul sau din Parlament, pe ambasadorul american Hans Klemm si pe secretarul pentru energie al SUA, Rick Perry. intalnirea a durat aproximativ 40 de minute si nu a figurat in programul oficial al lui Dragnea.

Politic Show:Cum se pregatesc partidele pentru referendumul din 7 octombrie;Lazar: Cu acest discurs plin de ofense la adresa magistraturii, Tudorel Toader va intra in istoria trista a justitiei;Harta razvratitilor anti-Dragnea. Daca ar fi sa aleg ntre un

Liderul PSD Cluj Horia Nasra, despre convocarea unui CExN al partidului: Este util. Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, sambata, la finalul unei sedinte cu liderii organizatiilor PSD din Transilvania, ca filialele din Ardeal ii solicita presedintelui. Act grav de intimidare. Inspectia Judiciara a descins la Parchetul General cu cateva ore inainte de audierea lui Liviu Dragnea si a cerut tot dosarul referitor la violentele din 10 august. Doi inspectori de la Inspectia Judiciara au descins in dimineata zilei de vineri la sectia Parchetelor Militare din cadrul Pachetului General, solicitand procurorilor tot dosarul penal care vizeaza violentele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )