Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Playtech Playtech,
Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Premierul a facut un anunt ingrijorator pentru romani. Guvernul Orban planuieste, printre altele, restructurari la nivelul institutiilor statului. Ludovic Orban a prezentat o situatie cat se poate de alarmanta, care ii vizeaza pe multi, cu doar doua zile inainte de alegerile prezidentiale. Anunt ingrijorator pentru romani: Guvernul Orban planuieste restructurari Guvernul PNL condus de Ludovic . continuă pe Playtech

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Veste proasta pentru romani: Guvernul vrea taxa de inmatriculare. Cum s-ar aplica?

Taxa de inmatriculare a fost si n-a fost cea mai buna idee din Romania ultimilor ani. Ludovic Orban, premierul Romaniei, a revenit acum pe subiect si-a zis ca vrea asa ceva in timpul.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Razbunarea lui PONTA! Cimpeanu si Constantin, suspendati din Pro Romania pentru ca au votat Guvernul Orban. Si ceilalti deputati tradatori au fost aspru PEDEPSITI

Se amplifica scandalul din Pro Romania. Biroul Executiv al partidului a decisca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin sa fie suspendati din Pro Romania pentru ca au votat guvernul Orban. De.

Promisiunile facute de PNL unui deputat de stanga pentru a sprijini Guvernul Orban. Cerinta lui Dohotaru pentru finul lui Boc

Parlamentarul independent Adrian Dohotaru, fost membru USR, a votat Guvernul Orban, desi a boicotat motiunea de cenzura. El sustine ca acum liberalii au fost de acord cu solicitarile lui, intre care un grup de lucru pentru rezolvarea problemelor de la Pata Rat si scuze din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj.

Ponta anunta ca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin au fost suspendati din ProRomania pentru ca au votat Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca prim-vicepresedintii Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, precum si vicepresedintii Mircea Banias si Emilia Meirosu, au fost suspendati din partid printr-o decizie a Biroului Executiv. Motivul: au votat pentru investirea Guvernului Orban. Biroul Executiv este format din trei persoane: Victor Ponta presedinte), Nicolae Banicioiu prim-vicepresedinte) si Ion Mocioalca secretar general).

Varsta de pensionare se schimba. Ce spune noua lege si ce surprize aduce Guvernul Orban

Noi vesti pentru pensionari! Legea pensiilor se va modifica. Ce se intampla cu o categorie de romani? Iata conditiile si detaliile din noua lege adusa de Guvernul Orban! Legea pensiilor se modifica! Ce surprize vin pentru pensionari? Senatorii au la momentul actual in dezbatere un proiect nou de act normativ care va aduce schimbari si .

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, iar programul Tomata merge mai departe. Dan Motreanu (PNL): Voi face toate eforturile pentru ca sectorul sa primeasca bani europeni

Legumicultura este o prioritate pentru Guvernul Orban, pentru care se vor face toate eforturile astfel incat sa primeasca finantare europeana prin Programul de Dezvoltare Rurala al UE, a afirmat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )