Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt de ultima ora dupa protestele din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, asteptat de Dacian Ciolos la Guvern

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora dupa protestele din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, asteptat de Dacian Ciolos la Guvern

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, vor discuta sambata dupa-amiaza la Palatul Victoria pe tema situatiei din sistemul sanitar si a scandalului dezinfectantilor. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini diesel

Benzina se apropie din nou de cinci lei litrul, iar motorina s-a scumpit cu 11%. Lanturile de benzinarii au reactionat rapid la cresterea cotatiei petrolului. Romania a ajuns sa aiba printre cei mai.

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti. Doi indivizi au terorizat calatorii la o ora la care tramvaiul era plin cu parinti si copii. Cei doi cutitari au atacat un calator,.

Un triplu campion mondial va fi antrenor la Academia Superkombat din Bucuresti

Triplul campion mondial de K-1 Remy Bonjasky a inaugurat, vineri seara, prima Academie Superkombat din Bucuresti.

Zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu raman joi fara curent electric

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi, temporar, fara curent electric, in urma unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S. , conform unor surse din presa.

Principele Radu, anunt de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Principele Radu a declarat sambata ca Regele Mihai e ceva mai bine,dar cand este vorba de un astfel de diagnostic e bine sa fii precaut, nu trebuie exagerat cu optimismul, potrivit.

Anunt de ultima ora de la Guvern. Ce se intampla cu remanierea guvernamentala

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat ca vineri vor fi facute publice detalii despre discutiile pe care premierul Dacian Ciolos le are cu ministrii Cabinetului pe tema activitatii.

Ion Cristoiu: Traian Basescu a tinut sa prezinte desemnarea lui Robert Turcescu drept o solutie de ultima ora

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre imposibilitatea lui Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei, din cauza redeschiderii dosarului Casunean.

Scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

Doi tineri pusi pe scandal au terorizat calatorii, in zona Pietei Crangasi, la o ora la care tramvaiul era plin cu parinti si copii, in drum spre scoala. Cand un calator a.

Patrick Ekeng a murit. Mesajul transmis de Clubul FC Steaua Bucuresti, dupa tragedia din Stefan Cel Mare

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seara, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Clubul FC Steaua Bucuresti a tinut sa isi.

A inceput campania electorala. Ce promit candidatii din Bucuresti

Campania electorala pentru alegerile locale din 5 iunie a inceput vineri. in cursele pentru primarii s-au inscris zeci de candidati. Unii se prezinta in fata alegatorilor cu proiecte viabile, cel putin pe hartie. Altii, pentru a atrage atentia si simpatia celor carora le cer votul, fac promisiuni pe care nici ei nu cred ca le pot indeplini. Romania libera va prezinta o lista cu o parte din aceste promisiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )