Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cod galben de furtuni puternice, vijelii si grindina in aproape toata tara

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cod galben de furtuni puternice, vijelii si grindina in aproape toata tara

Un numar de 32 de judete intra miercuri la ora 12:00 sub Cod galben de averse torentiale si vijelii, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, care va fi valabila. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Vremea se schimba radical. Furtuni si ploi torentiale in toata tara, incepand de miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in.

Cod galben de furtuni pana joi seara pentru mare parte a tarii

Un numar de 32 de judete intra miercuri la ora 12:00 sub Cod galben de averse torentiale si vijelii, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, care va fi valabila.

Rasturnare de situatie in privinta emisiunii Acces Direct. Anunt de ultima ora

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupa-amiezii, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane in aceasta toamna cu un nou sezon, dar si o serie de.

ALERTA METEO! Cod galben de ploi, vijelii si grindina in 32 de judete

Meteorologii au emis cod galben de vremea rea pentru perioada 32 de judete. Prima atentionare, in intervalul 14 august, ora 12 14 august, ora 22, vizeaza zonele Timis, Arad, Bihor, Satu Mare,.

ALERTA METEO Cod galben vijelii, pana joi dimineata in mare parte din tara; ulterior, va intra in vigoare o informare de ploi si grindina, pana vineri

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica, valabile in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Vor fi intensificari ale vantului care pot ajunge pana la 90 de kilometri la ora, dar si precipitatii abundente. Ulterior, va intra in vigoare o informare de vreme rea, valabila in intreaga tara, pana vineri dimineata.

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

Cod galben de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata

Meteorologii au emis, miercuri, doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica, valabile in.

Cod galben ANM de canicula. Vremea se schimba brusc! La ce trebuie sa fie atenti romanii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca nu ne va parasi prea curand canicula. Care este avertizarea primita de romani si de ce trebuie acestia sa se fereasca? Iata prognoza meteo pentru toata tara si pentru bucuresti! Cod galben ANM de canicula Vremea in toata tara Meteorologii au emis, in cursul zilei .

Cod galben ANM de vijelii, averse si grindina. Vacanta de Sfanta Maria, afectata de vremea capricioasa

Vesti proaste pentru romanii care au minivacanta de Sfanta Maria! Atentionarile meteorologilor s-ar putea sa le dea planurile peste cap. Potrivit prognozei ANM, sunt anuntate ploi, vijelii si caderi de grindina in aproape toata tara. Mai multe detalii despre atentionarea emisa, in materialul urmator! Prognoza meteo ANM, 14-15. Ploi, vijelii si caderi de grindina Dupa .

ANM: Cod galben de canicula in aproape toata Romania Pana cand este valabil avertismentul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in peste trei sferturi di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )