Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asa am trait CFR Cluj - Lazio. Rasturnare spectaculoasa de scor!

Online Sport Online Sport,
Asa am trait CFR Cluj - Lazio. Rasturnare spectaculoasa de scor!

Am transmis live text in aceasta pagina, joi seara, de la 19:55, partida CFR Cluj - Lazio Roma din prima etapa a grupelor Europa League. continuă pe Online Sport

CFR Cluj Lazio 2-1 in Europa League. Ardelenii sunt pe primul loc in grupa E

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 2-1 pe Lazio Roma, in prima etapa a grupei E din Europa League. Ardelenii au fost condusi cu 1-0, dar au luptat exemplar si eu reusit sa intoarca scorul. in celalalt meci al grupei, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1. in urma acestor rezultate, .

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Lazio, in grupele Europa League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Lazio Roma in primul meci al grupei E din Europa League, joi, 19 septembrie 2019, de la ora 19:55. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Brigada din Polonia la CFR Cluj - Lazio

UEFA a anuntat o brigada de arbitri din Polonia la meciul CFR Cluj - Lazio, programat joi seara de la 19:55 in prima etapa a grupelor Europa League.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League. Anunt uimitor de la Dan Petrescu

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. Singura noastra echipa din cupele europene debuteaza joi seara in grupele Europa League.

INFOGRAFIC: Dueluri-cheie in CFR Cluj Lazio

La revenirea in grupele unei competitii europene dupa sapte ani, CFR Cluj da peste Lazio Roma, formatia lui Stefan Radu, joi 19:55), live pe Betano alaturi de o gama variata de pariuri sportive online.

Partida CFR Cluj - Lazio, arbitrata de o brigada poloneza

Polonezul Daniel Stefanski va arbitra meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Lazio Roma, care va avea l.

Totul despre CFR Cluj Lazio

Dupa o vara incarcata si care a fost incununata de calificarea in grupele Europa League, pentru CFR Cluj a venit ora adevarului a marilor meciuri care conteaza cu adevarat in fotbalul european.

CFR Cluj vs Lazio (de la ora 19:55) Fara Stefan Radu, Immobile si Luis Alberto, dar tot favoriti

CFR Cluj nu a avut neaparat noroc la tragerea la sorti, campioana Romaniei urmand sa intalnesca pe Lazio, Rennes si Celtic in Grupa E din Europa League. Fiecare meci in parte pare o finala pentru trupa lui Dan Petrescu. Primul test, contra lui Lazio. Confruntarea din Gruia va fi in direct pe Telekom Sport 1, Digisport 1 si Look Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:55.

Europa League: CFR Cluj vs Lazio 2-1 Debut de vis - Campioana Romaniei a revenit de la 0-1 si e lider in grupa E

CFR Cluj a avut parte de un debut perfect in grupele Europa League, castigand cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Lazio. Campioana Romaniei a fost condusa cu 1-0 de formatia din Serie A, dar a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, gratie unui penalty transformat de Deac 41). Repriza secunda a fost una entuziasmanta pentru elevii lui Dan Petrescu, cu multe ocazii periculoase. Omrani, jucatorul de care se temea cel mai mult Simone Inzaghi, a adus victoria in minutul 75, in urma unei faze in care mingea a lovit bara de doua ori.

CFR Cluj, victorie splendida in Europa League: 2-1 cu Lazio

CFR Cluj a reusit o victorie splendida la debutul in Grupa E a Europa League la fotbal, 2-1 1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )