Libnet.ro
UNICEF

05:45

Astra Film Festival 2020 si-a ales castigatorii editiei Open Air Cel mai bun film - JosefinFlorin (Ellen Fiske, Joanna Karlberg, Suedia)

Hotnews Hotnews,
 Astra Film Festival 2020 si-a ales castigatorii editiei Open Air Cel mai bun film - JosefinFlorin (Ellen Fiske, Joanna Karlberg, Suedia)

Premiul pentru Cel mai bun film, sectiunea Competitie Romania, al Astra Film Festival a revenit productiei JosefinFlorin Ellen Fiske, Joanna Karlberg Suedia, 2019). La aceeasi categorie, Juriul a acordat si o Mentiune speciala filmului Asteptati raspunsul operatorului Pavel Cuzuioc, Austria, 2020). continuă pe Hotnews

Gala de decernare a premiilor Astra Film Festival 2020 are loc duminica, de la ora 18,00

Gala de Decernare a Premiilor Astra Film Festival are loc duminica, incepand cu ora 18:00, la Scena Lac din cadrul Muzeului Astra. Publicul va fi primit cu un show spectaculos oferit de artistul Adrian Naidin. De asemenea vor fi acordate Premiile din Competitia Romania: Premiul pentru regie, Premiul pentru cel mai bun film si Premiul publicului. Accesul la Gala este liber, cu rezervare pe site, in limita locurilor disponibile.

Astra Film Festival 2020 si-a ales castigatorii editiei Open Air. Astra Film Online, intre 16-25 octombrie

Productia suedeza Josefin Florin 2019), regizata de Ellen Fiske si Joanna Karlberg, a fost desemnata cel mai bun film la festivalul Astra, a carui editie Open Air s-a incheiat duminica. in perioada 16 si 25 octombrie va avea loc editia online a evenimentului.

FOTO Festivalul de Film de la Venetia 2020 si-a desemnat castigatorii. Cine a primit Leul de Aur

Lungmetrajul Nomadland, regizat de Chloe Zhao, cu Frances McDormand in rol principal, a castigat sambata seara trofeul Leul de Aur al celei de-a 77-a editii a Festivalului de Film de la Venetia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )