Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atac armat intr-o baza militara din Rusia: cel putin opt soldati au fost ucisi

Adevărul Adevărul,
Atac armat intr-o baza militara din Rusia: cel putin opt soldati au fost ucisi

Cel putin opt soldati au fost ucisi intr-un atac armat produs intr-o baza militara din Siberia, relateaza presa rusa. continuă pe Adevărul

Atac armat la o baza militara din Rusia. Cel putin 7 persoane au murit. Cine este atacatorul

Alerta in Rusia! Azi a avut loc un atac armat intr-o unitate militara. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu cel putin 7 persoane moarte, conform unor surse citate de agentia de presa Tass. Cine este atacatorul? Atac armat la o baza militara din Rusia! Cine este atacatorul? Vineri, 25 octombrie, a avut loc un atac .

ATAC ARMAT la o baza militara din RUSIA: Cel putin OPT soldati OMORATI

Tragedie in Orientul indepartat Rus. Un militar si-a omorat cel putin opt colegi si a ranit alti doi, vineri, intr-un atac armat.

Atac armat la o unitate militara din Rusia. Cel putin opt persoane au murit

Un soldat rus si-a impuscat mortal vineri opt colegi si a ranit alti doi, la o baza din Siberia de est, au anuntat fortele armate, citate de media de stat, transmit agentiile AFP, dpa si Reuters. Un comunic.

Un militar rus a omorat cel putin opt soldati la o baza militara din Orientul indepartat Rus

Un miliar rus a omorat cel putin opt soldati, vineri, si a ranit cel putin alti doi intr-un atac care a avut loc la o baza militara din Orientul indepartat Rus, a anuntat Armata Rusa, citata de mass-media de stat, relateaza AFP.

ATAC armat intr-un mall din Timisoara! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Atac cu cutitul intr-o sala de cinema din Timisoara! CUTREMUR MONDEN! CRISTI BORCEA, PRINS iN FAPT DE COLEGII DE CELULA! VALENTINA PELINEL, iN STARE DE SOC Doi tineri au fost injunghiati de un barbat.

Cum arata o baza militara americana din Siria abandonata atat de repede, incat soldatii au lasat in urma totul (FOTO, VIDEO)

O baza militara americana din apropiere de localitate Manbij, din Siria, a fost parasita atat de rapid, incat soldatii nu au avut timp sa ia mai nimic cu ei. in multe cazuri se poate vedea cum mancarea a fos.

Un cercetator nuclear a fost condamnat la peste trei ani de inchisoare pentru ca a folosit cel mai puternic supercomputer de la un institut secret din Rusia pentru minerit Bitcoin

Un inginer acuzat ca a folosit cel mai mare supercomputer din Rusia la un laborator nuclear secret pentru a mineri Bitcoins a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare, relateaza The Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )