Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cibernetic asupra unui spital din Romania: ce au cautat hackerii

Playtech Playtech,
Atac cibernetic asupra unui spital din Romania: ce au cautat hackerii

Un spital din Romania a fost tinta unui atac cibernetic. Hackerii au reusit sa cripteze si sa blocheze baza de date de la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea. Spitalul. continuă pe Playtech

INTERVIU Recordul de cazuri de coronavirus vazut prin ochii unui medic din prima linie: O urmare a comportamentului unei parti a populatiei, care a uitat de tot ceea ce inseamna masuri de protectie

Numarul record de cazuri de infectii cu coronavirus, inregistrat astazi de Romania - 555, cel mai mare de la debutul epidemiei - este o urmare a comportamentului unei parti a populatiei, care a uitat de tot ceea ce inseamna masuri de protectie, afirma medicul Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, spital dedicat 100% COVID-19 in aceasta perioada, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Carmen Dorobat nu uita nici faptul ca de partea cealalta exista acele opinii care sunt deosebit de active pe retelele de socializare, care neaga existenta virusului sau care il aseamana cu o simpla raceala .

Spitalul Municipal Oradea a fost tinta unui atac cibernetic: Baza de date, blocata

Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea a fost tinta unui atac cibernetic de tip ransomware, sambata, intreaga baza de date fiind blocata. Baza de date a Spitalul Municipal Oradea.

Oamenii de stiinta avertizeaza asupra unui potential val de leziuni cerebrale asociate COVID-19: Medicii sa fie constienti de posibilele efecte neurologice

Oamenii de stiinta au avertizat miercuri asupra unui potential val de leziuni cerebrale asociate noului coronavirus, dupa ce dovezi recente sugereaza ca boala provocata de acesta, COVID-19, poate cauza unele complicatii neurologice grave, care includ inflamatii, psihoze si delir, scrie Reuters.

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

Pretul locuintelor din Romania a avut in T1 a sasea crestere din UE

Locuintele din Romania s-au scumpit cu 3,3% in primul trimestru fata de cel precedent, fiind a sasea.

Digitalizare la MMPS. Alexandru: Administratia din Romania a ramas mult in urma

Institutiile din subordinea Ministerului Muncii au termen pana in 15 august sa implementeze solutii pentru comunicarea online cu cetatenii, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Potrivit acesteia, lumea s-a schimbat, iar administratia din Romania a ramas mult in urma, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca romanii care vor sa comunice cu Casele de Pensii, Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca sau cu Autoritatea pentru Plati si Inspectii Sociale vor putea sa faca acest lucru in sistem electronic.

First Bank vine in sprijinul comunitatii americane din Romania

First Bank anunta ca, incepand din aceasta luna, cetatenii americani din Romania pot incasa cecurile oferite de guvernul american drept asistenta financiara pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Coreea de Sud: Primarul din Seul, cautat de politie dupa ce fiica sa l-a raportat disparut

Park Won-soon, primarul din Seul, capitala Coreei de Sud, a fost raportat, joi, disparut de catre fiica sa, autoritatile incepand sa desfasoare actiuni de cautare. Edilul, in varsta de 64 de ani, si-a.

Nepotul lui Vladimir Putin, ales lider al unui partid din Rusia in care intrase luna trecuta. Precum presedintele, Roman a activat si el in FSB

Un nepot al presedintelui Vladimir Putin a fost ales lider al unui micut partid politic din Rusia, care, spera el, va castiga mandate de parlamentar la alegerile de anul viitor, arata luni pagina formatiunii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3091 seconds )