Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atacuri cu cutitul la Londra: Cel putin un mort si zece raniti. Ce spune politia

Adevărul Adevărul,
Atacuri cu cutitul la Londra: Cel putin un mort si zece raniti. Ce spune politia

Un barbat a murit si alti 10 au fost raniti prin injunghiere in sudul Londrei. Politia a fost solicitata pentru cinci atacuri cu cutite in Croydon, vineri seara, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Planul european de combatere a cancerului, sustinut de europarlamentari: Cel putin 90% din populatia de fete din UE sa fie vaccinata pana in 2030 pentru a preveni tipurile de cancer cauzate de infectii

In ajunul Zilei mondiale de lupta impotriva cancerului, Comisia Europeana a prezentat Planul european de combatere a cancerului, caruia ii sunt alocate 4 miliarde de euro si care vizeaza printre altele ca, pana in 2030, pentru a preveni tipurile de cancer cauzate de infectii, cel putin 90 % din populatia tinta a UE de fete sa fie vaccinata si sa se sporeasca in mod semnificativ gradul de vaccinare a baietilor. Comitetul Special al Parlamentului pentru Combaterea Cancerului si-a exprimat miercuri sprijinul pentru Plan, iar joi urmeaza sa aiba loc prima dezbatere a acestuia.

De ce renunta Whats Up la muzica, cel putin pentru moment. Anuntul trist al cantaretului

De ce renunta Whats Up la muzica, cel putin pentru moment. Care a fost mesajul trist al cantaretului care i-a surprins pe fani. Iubita artistului a fost cea care a facut anuntul oficial. De ce ia Whats Up o pauza vocala si cu ce probleme de sanatate se confrunta. De ce renunta Whats Up la .

Participantii la JO de la Tokyo vor fi testati pentru coronavirus cel putin din patru in patru zile

Sportivii participanti la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi testati pentru coronavirus cel putin din patru in patru zile, conform unui prim ghid dat publicitatii de Comitetul International Olimpic CIO).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )