Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atentatele din Paris: Unul dintre soferii lui Salah Abdeslam, extradat in Franta

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Unul dintre soferii lui Salah Abdeslam, extradat in Franta

Unul dintre soferii lui Salah Abdeslam, implicat in atentatele care au avut loc in luna noiembrie in Paris, a fost extradat in Franta. Hamza Attou va fi interogat si retinut pentru legaturi cu reteaua terorista. continuă pe România Liberă

Presa: Mohamed Abrini, implicat in atentatele din Paris si Bruxelles, ar fi devenit informator al politiei britanice

Mohamed Abrini, arestat pentru implicarea in atentatele de la Paris si Bruxelles, ar fi devenit informator al politiei britanice. in schimbul informatiilor despre mediile jihadiste, el ar putea beneficia de un acord cu justitia,.

Una dintre armele folosite in atacul terorist din Paris provine dintr-o operatiuni esuata a americanilor

Organizatia Judicial Watch a informat joi ca una dintre armele folosite de teroristi in atentatul din Paris provine din Statele Unite, mai exact aceasta a fost vanduta de autoritatile americane catre.

Unul dintre membrii Consiliului General CNATDCU a sustinut ca nu s-a respectat procedura in sedinta in care s-a votat ca Victor Ponta a plagiat

Horia Iovu, unul dintre cei 35 de membri ai Consiliului General al CNATDCU care au votat joi asupra deciziei de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a fostului premier Victor Ponta - au fost 34 voturi pentru si o abtinere - a precizat pentru HotNews. ro ca a ridicat obiectii procedurale la inceputul acestei sedinte care ar putea face ca decizia sa fie lovita de nulitate in cazul unei contestatii. Intrebat daca el a fost cel care s-a abtinut la vot, acesta a raspuns ca nu poate sa confirme acest lucru intrucat votul este confidential.

Evaluare Nationala: Eroare la unul dintre subiectele de la matematica. Elevii au fost pusi in dificultate (FOTO)

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut, miercuri, proba la matematica, la Evaluarea Nationala, si se pare ca a existat o eroare la unul dintre subiecte, conform profesorului Stefan Vlaston. Stefan.

VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale.

Noi mesaje de amenintare la adresa publicatiei franceze Charlie Hebdo: Parchetul din Paris a deschis o ancheta

Parchetul din Paris a deschis o ancheta dupa ce mai multe mesaje de amenintare au fost publicate pe pagina de Facebook a publicatiei de satira Charlie Hebdo, informeaza Le Point. De asemenea, o scrisoare care.

BBC: 132 de oameni au fost ucisi in atentatele din Turcia in anul 2016

132 de oameni au fost ucisi in cele mai sangeroase atacuri teroriste din Turcia, care au avut loc, in anul 2016, la Istanbul si la Ankara, informeaza BBC.

Imagini cu momentul in care unul dintre teroristii din Istanbul este impuscat de catre politisti (VIDEO)

Pe internet au aparut imagini din timpul atentatului terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul. in acestea pot fi observati oameni ce fug de un tip inarmat si cum acesta se prabuseste.

Turcia este in lacrimi dupa unul dintre cele mai grave atentate. Statele Unite ale Americii au reactionat

SUA au condamnat atacurile abominabile comise marti, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, care au facut cel putin 36 de morti si au asigurat Turcia de sprijinul sau, potrivit unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )