Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentatul de la Nisa. Mai multe state europene intaresc masurile de securitate

Adevărul Adevărul,
Atentatul de la Nisa. Mai multe state europene intaresc masurile de securitate

Dupa atentatul de la Nisa, mai multe state europene, intre care Italia, Germania, Belgia si Marea Britanie, au anuntat ca isi sporesc masurile de securitate, intarind controalele la punctele de trecere a frontierei cu Franta. continuă pe Adevărul

1.510 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe angajari se fac in Spania, lista slujbelor disponibile prin reteaua EURES

In aceasta perioada, 15 state ale Uniunii Europene ofera, prin reteaua EURES, 1. 510 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi sunt disponibile in Spania 800 locuri de munca, pentru muncitor necalificat in agricultura.

Controale. 30 de tone de grau fara acte, confiscate din mai multe silozuri

Peste 30. 000 kg de cereale, destinate comercializarii, fara documente de provenienta, au fost descoperite de politisti in mai multe depozite din judetul Calarasi.

Romania se imparte in furtuni si canicula. ANM a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni si de canicula. Acestea vizeaza aproape toata tara. in sudul tarii, maximele se apropie din nou de 40 de grade Celsius, in timp ce in jumatatea de vest tarii va ploua.

Dragnea, despre fuziunea PMP-UNPR: Basescu vrea cat mai multe sedii ale UNPR, iar progresistii cateva locuri pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca vede fuziunea dintre PMP si UNPR ca o casatorie din interes si ca liderul Miscarii Populare, Traiam Basescu, isi doreste sa ia cat mai multe sedii ale Uniunii, iar progresistii vor cateva locuri pe listele de la alegerile parlamentare.

Informatia inseamna PUTERE. Google si Facebook primesc mai multe informatii decat NSA

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, sustine ca noul model de afaceri este un fel de capitalism al supravegherii, in care societatile din Silicon Valley, precum Google sau Facebook, primesc mai multe informatii decat Agentia de Securitate Nationala a SUA.

Sinucidere la Penitenciarul Aiud. Un barbat condamnat pentru omor a inghitit mai multe medicamente

Un barbat de 41 de ani din judetul Brasov, care executa o pedeapsa pentru omor, la Penitenciarul Aiud, a decedat, miercuri dimineata. Acesta si-a pierdut viata dupa ce a luat mai multe pastile, iar personalul medical nu i-a mai putut salva viata.

BAC 2016: Dupa afisarea primelor rezultate au fost depuse aproape 44.400 de contestatii, cele mai multe la proba scrisa de Limba romana

Au fost depuse 44. 399 de contestatii dupa afisarea primelor rezultate obtinute de candidatii prezenti la probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie - iulie, dintre care cele mai multe vizeaza lucrari la proba scrisa de Limba si literatura romana - 18. 466, potrivit unei centralizari realizate de Ministerul Educatiei. Cele mai multe contestatii au fost depuse in Capitala.

Bacalaureat 2016. Candidatii au depus peste 44.000 de contestatii. Cele mai multe sunt la Limba si Literatura Romana

Candidatii de la Bacalaureat 2016 au depus 44. 399 de contestatii dupa afisarea primelor rezultate obtinute la examenul de maturitate. Cele mai multe contestatii vizeaza lucrari la proba scrisa de Limba si literatura romana, respectiv 18. Rezultatele finale vor fi publicate pe 16 iulie. Profesorii sustin ca nu vor exista diferente mari dupa rezolvarea contestatiilor.

Politia a descoperit in judetul Harghita mai multe culturi de CANABIS

Specialistii antidrog au descoperit mai multe culturi de canabis in doua localitati din Harghita, a informat, marti, Inspectoratul de Politie al Judetului Harghita.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Peste 44.000 de contestatii pentru note mai mari. Topul judetelor cu cele mai multe reclamatii

Peste 44. 000 de contestatii a inregistrat Ministerul Educatiei, dupa afisarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe nemultumiri sunt la Limba Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )