Libnet.ro
UNICEF

21:45

ATP Tokyo: David Goffin, victorie in doua seturi cu Shapovalov; Marin Cilic, eliminat (Programul sferturilor)

Hotnews Hotnews,
 ATP Tokyo: David Goffin, victorie in doua seturi cu Shapovalov; Marin Cilic, eliminat (Programul sferturilor)

David Goffin 15 ATP), favoritul numarul 3, s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Tokyo, dupa o victorie in doua seturi decise la tie-break, scor 7-65), 7-62). in alta partida disputata joi, Marin Cilic 30 ATP), cap de serie numarul 6, a fost eliminat de Chung Hyeon 143 ATP), scor 6-4, 3-6, 6-1. continuă pe Hotnews

ATP Beijing: Andy Murray, pe drumul cel bun - Victorie in doua seturi cu Matteo Berrettini (favorit 8)

Andy Murray 503 ATP) a debutat cu dreptul la turneul de la Beijing, obtinand o victorie uriasa in fata italianului Matteo Berrettini 13 ATP, favorit 8), unul dintre cei mai in forma jucatori ai momentului in circuitul ATP. Britanicul s-a impus in doua seturi decise la tie-break, scor 7-62), 7-67), dupa un meci intens care a durat doua ore.

ATP Tokyo: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi - Liderul mondial, pus in dificultate de Go Soeda pe finalul meciului

Novak Djokovic 1 ATP) si-a asigurat prezenta in sferturile turneului ATP de la Tokyo, dupa o noua victorie in doua seturi. Liderul mondial l-a invins pe japonezul Go Soeda 133 ATP), beneficiarul unui wild card, scor 6-3, 7-5, dupa o ora si 36 de minute de joc.

ATP Tokyo: Victorie facila pentru Novak Djokovic

Tenismanul sarb Novak Djokovic s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale turneului ATP d.

ATP Tokyo: Novak Djokovic, calificare la pas in optimi; Borna Coric si Benoit Paire, eliminati

Aflat in premiera la turneul ATP de la Tokyo, Novak Djokovic 1 ATP) a trecut fara emotii de australianul Alexei Popyrin 94 ATP, venit din calificari), scor 6-4, 6-2, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei. Jucatori precum Borna Coric 14 ATP, cap de serie 2) sau Benoit Paire 23 ATP, cap de serie 4) au fost eliminati in primul tur de Taro Daniel 127 ATP), beneficiar al unui wild card, respectiv Yasutaka Uchiyama 126 ATP), venit din calificari.

ATP Tokyo: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in runda inaugurala

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au fost eliminati, luni, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )