Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIO Romascanu, mesaj grobian la adresa jurnalistilor care au vrut sa-i boicoteze discursul

Adevărul Adevărul,
AUDIO Romascanu, mesaj grobian la adresa jurnalistilor care au vrut sa-i boicoteze discursul

Jurnalistii prezenti la sediul CEx ul PSD ar fi vrut sa-i adreseze intrebari presedintelui Marcel Ciolacu, nu purtatorului de cuvant al PSD Lucian Romascanu. Fara sa stie ca este inregistrat, Romascanu a rabufnit la adresa jurnalistilor: O sa mai primeasca o p. continuă pe Adevărul

Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a fost suspendat din functie, a anuntat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romascanu a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite.

L-au lasat nervii: Senatorul PSD Lucian Romascanu a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalul sedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de faptulca.

UPDATE Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al partidului. Senatorul PSD a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalulsedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de.

Autostrada Comarnic Brasov, etalonul bataii de joc la adresa infrastructurii: care este solutia

In cazul in care traiesti cu impresia ca va exista vreodata o autostrada completa de la Bucuresti la Brasov, ministrul Transporturilor are o veste buna. Aceasta este legata de tronsonul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )