Libnet.ro
UNICEF

23:00

Aurescu s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia

România Liberă România Liberă,
Aurescu s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu a avut sambata, o intrevedere cu Celeste A. Wallander, asistent special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia, temele de discutie vizand Parteneriatul Strategic si situatia de securitate din imediata vecinatate a tarii noastre. continuă pe România Liberă

Ministrul Bogdan Aurescu s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA pentru Rusia si Eurasia

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut sambata o intrevedere cu Celeste A. Wallander, asistent special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia in cadrul Consiliului Securitatii Nationale al SUA, in marja Conferintei internationale de securitate de la Munchen, anunta ministerul. Cei doi au discutat si despre situatia din Ucraina si despre importanta instalarii unui guvern proeuropean la Chisinau.

Seful diplomatiei romane s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu a avut sambata, o intrevedere cu Celeste Wallander, asistent special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia, in cadrul Consiliului Securitatii Nationale al SUA, in marja Conferintei internationale de securitate de la Munchen.

Aurescu s-a intalnit cu asistentul special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu a avut sambata, o intrevedere cu Celeste A. Wallander, asistent special al presedintelui SUA Barack Obama pentru Rusia si Eurasia, temele de discutie vizand Parteneriatul Strategic si situatia de securitate din imediata vecinatate a tarii noastre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )