Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi stie victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul familiei Luizei, noi detalii din ancheta: Dinca e foarte bine organizat si e alimentat cu sfaturi juridice, interactiv fata de situatia din teren si fata de situatia mediatica (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut publice joi noi date din ancheta privind tragedia din Caracal acuzand ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii.

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce ar fi furnizat date din ancheta si si-a facut selfie in casa lui Dinca. Avocat: Am facut o poza imbracat in combinezon pentru ca era haios. Au gasit pretext

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul Bucuresti in privinta avocatului Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, dupa ce acesta ar fi furnizat detalii din ancheta, a fotografiat casa lui Gheorghe Dinca si chiar si-a facut un selfie din acea locuinta, au declarat pentru HotNews. ro surse din randul anchetatorilor. Avocatul sustine insa ca si-a facut selfie in afara campului infractional si avand acordul anchetatorilor, dupa care a sters fotografia. El spune ca i-a cerut sefului criminalistilor sa ii faca o fotografie imbracat in combinezon, pentru ca era haios cu acel costum deosebit si cu manusi.

Cum se putea ajunge la Gheorghe Dinca inaintea uciderii Alexandrei

Ancheta din dosarul crimelor din Caracal a scos la iveala ca procurorul DIICOT care avea in lucru cazul de disparitie al Luizei avea la dosar o fotografie cu masina lui Gheorghe Dinca, imaginea fiind folosita.

Criminalistii continua cercetarile la Caracal. Telefoanele lui Gheorghe Dinca vor fi expertizate

Echipa de ancheta a ajuns din nou, marti, 6 august 2019, la Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani suspectat ca le-a ucis si ulterior a incinerat trupurile Luizei Melencu 18 ani) si Alexandrei Macesanu 15 ani).

Perchezitia informatica a telefoanelor din casa lui Gheorghe Dinca ar avea loc marti. Perchezitia, efectuata in prezenta principalului suspect si a avocatului sau

Perchezitia informatica a celor trei telefoane din casa lui Gheorghe Dinca, principalul suspect din dosarul privind crimele in serie din Caracal, se va face maine, in prezenta acuzatului si a avocatului sau, au.

Interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca. Nu rata Sinteza zilei!

Echipa Sinteza zilei va prezinta un interviu de importanta capitala despre monstrul Gheorghe Dinca si reteaua din Italia. Ce rol avea criminalul din Caracal in cadrul retelei si cum actionau. Un m.

Fostul avocat al lui Dinca, detalii exclusive din ancheta: A avut un blocaj in timpul audierii. Cerea sa fie lasat sa gandeasca pentru ca a pierdut firul lucrurilor

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca Dinca si-a recunoscut duminica, pentru prima data faptele savarsite pe care le-a.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )