Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce a avut de spus Simona Halep dupa esecul usturator de la Toronto

Adevărul Adevărul,
Ce a avut de spus Simona Halep dupa esecul usturator de la Toronto

Simona Halep a pierdut fara drept de apel meciul cu Elina Svitolina din semifinalele Rogers Cup, turneu de categoria Premier 5. continuă pe Adevărul

Singura explicatie data de Simona Halep dupa esecul usturator de la Toronto

Simona Halep a fost neputincioasa in partida cu Elina Svitolina, pe care a pierdut-o cu un categoric 1-6, 1-6, dupa 56 de minute. Conform Wta Insider, ea a spus doar atat: ,Nu am cuvinte. Nu am putut.

Singura explicatie data de Simona Halep dupa esecul usturator de la Toronto, din fata Elinei Svitolina. Statistica unui meci pe care trebuie sa-l uite cat mai rapid

Simona Halep a fost neautincioasa in partida cu Elina Svitolina, pe care a pierdut-o cu un categoric 1-6, 1-6, dupa 56 de minute.

Simona Halep dupa infrangerea din partida cu Elina Svitolina: Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste. Nu am simtit ritmul de niciun fel

Simona Halep locul 2 WTA), cap de serie numarul doi si detinatoarea trofeului, a declarat, duminica, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), scor 1-6, 1-6, in semifinalele turneului de la Toronto, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire, precizand ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis. com. Pur si simplu nu am simtit ritmul de niciun fel, nu cred ca am putut sa ma concentrez, a spus Halep, potrivit Digi Sport.

Elina Svitolina a dezvaluit cum a invins-o pe Simona Halep. Cu ce ramane romanca dupa participarea de la Toronto

Elina Svitolina a avut ieri o zi magica, in care le-a scos din competitie atat pe Garbine Muguruza, cat si pe Simona Halep, la turneul de la Toronto.

Simona Halep e in turul III la Toronto. Cand are loc urmatoarea ei partida si care este bilantul intalnirilor directe cu viitoarea ei adversara

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova in primul ei meci disputat la turneul de la Toronto si s-a calificat in turul al treilea.

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2. 7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Toronto (WTA)

Numarul doi mondial, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dupa ce a castigat meciul cu Barbora Strycova Cehia), potrivit Agerpres. Halep s-a impus.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep, calificare la pas in sferturi la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat usor in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a dispus de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )